Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a făcut primul antrenament la Roma! Patrick Mouratoglou: „Am venit mai devreme!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 17:38

Reclamă
Simona Halep a făcut primul antrenament la Roma! Patrick Mouratoglou: „Am venit mai devreme!

Simona Halep va participa la turneul de la Roma

Simona Halep va participa la turneul de la Roma / Twitter Patrick Mouratoglou

Simona Halep a făcut primul antrenament la Roma, al doilea turneu la care va participa alături de Patrick Mouratoglou. Antrenorul campioanei noastre a avut un mesaj pentru fanii lui Simo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a pășit pentru prima dată pe zgura de la Roma. Turneul din capitala Italiei se va desfășura în perioada 9-15 mai. Este penultima competiție înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep a făcut primul antrenament la Roma

Simona a schimbat câteva mingi și a făcut încălzirea pentru startul competiției. Patrick Mouratoglou a postat o fotografie alături de campioana noastră și restul echipei. Halep și colaboratorii săi s-au asigurat că ajung din timp la turneul din Italia.

„Roma n-a fost construită într-o zi, așa că am venit devreme. Abia așteptăm săptămâna viitoare”, a scris Mourtatoglou, pe Twitter.

Reclamă

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma în 2020. Simo își va afla prima adversară în această seară.

Înainte de Roma, Halep a participat la turneul de la Madrid, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de tunisianca Ons Jabeur.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, mesaj pentru Patrick Mouratoglou

După parcursul de la Madrid, Simona Halep i-a mulţumit echipei sale printr-un mesaj postat în social media. Simo a menţionat că e entuziasmată de viitorul alături de noii colaboratori, printre care și celebrul Patrick Mouratoglou.

“Prima mea săptămână împreună cu noua mea echipă şi deja abia aştept să vină multe altele. Mulţumesc Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier pentru că mă susţineţi indiferent ce se întâmplă”, a scris Halep pe Instagram.

Halep s-a pregătit din februarie la Academia Mouratoglou, iar la 7 aprilie reputatul antrenor francez a anunţat colaborarea cu jucătoarea română.

Simona Halep, amintiri neplăcute de la Roma

Anul trecut, turneul de la Roma a fost un adevărat coșmar pentru Simona Halep. Sportiva noastră s-a accidentat grav la primul meci, împotriva lui Angelique Kerber. Simo a plâns de durere înainte să abandoneze. Ea nu a mai putut călca pe piciorul stâng şi a avut nevoie de ajutor ca să se părăsească arena.

Verdictul medicilor a fost unul dur. Simona Halep a suferit atunci o ruptură la gamba stângă. Din cauza accidentării, românca a ratat anul trecut participarea la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Din cauza problemelor medicale, Simo a încheiat anul 2021 fără să câștige vreun turneu. Anul acesta, Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1, în luna ianuarie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și