Închide meniul

Gică Hagi s-a enervat după Farul – FC Voluntari 1-1: „Nu meritam mai mult! Eu vreau să fiu cel mai bun, dar astea sunt limitele!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 20:02

Reclamă
Gică Hagi s-a enervat după Farul – FC Voluntari 1-1: „Nu meritam mai mult! Eu vreau să fiu cel mai bun, dar astea sunt limitele!

Gică Hagi s-a enervat după Farul – FC Voluntari 1-1

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanţa, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi s-a enervat după Farul Constanţa – FC Voluntari 1-1. Echipa „Regelui” a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar antrenorul a răbufnit la adresa elevilor săi, de la care aştepta mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa – FC Voluntari, primul meci al zilei din play-off, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul după ce Denis Ciobotariu şi-a băgat mingea în propria poartă. Lukas Droppa a restabilit egalitatea pentru ilfoveni şi a închis tabela.

Gică Hagi s-a enervat după Farul – FC Voluntari 1-1

„Accidentări multe, schimbări multe, e greu. Nu trebuie să uitaţi că jucăm săptămână de săptămână. Ar trebui să fie proaspeţi. Păcat că am avut 1-0. Trebuia să mai marcăm. Le-am explicat, ne-am antrenat în sensul asta. Vă las pe voi să analizaţi ce s-a întâmplat. Alţii ies la 10 metri pe centrări. Portarul trebuie antrenat. Era un meci de trei puncte. N-o să vin cu alibiuri. Azi nu meritam mai mult. Vedeţi voi mai bine dacă a fost penalty.

Vreau să câştig fiecare meci. Am responsabilitatea echipei. O singură mentalitate există la mine – să fiu cel mai bun. Pot să greşesc. Încerc să fiu mai bun. Sunt un tip exigent. Ai limite, dar eu vreau să le depăşesc. Testul nr. 1 e meciul. Sper ca lucrurile să meargă bine. Sunt echipe care plâng şi zic că merită acolo. Conducerea cred că e mulţumită. S-au făcut lucruri bune. Jucătorii au făcut un sezon bun. Astea sunt limitele”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari 1-1
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Reclamă

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu! ”Regele„ a anunțat că Farul Constanța este o echipă în construcție, după eșecul de la Cluj, 0-1 cu CFR. El face apel la oamenii cu bani dobrogeni pentru a face un club care să se bată din nou pentru supremație.

Reclamă 4 / 0/3

”Știam că întâlnim o echipă pragmatică, puternică, am încercat să ne impunem, să avem o posesie bună. Am încercat să facem 90 de minute bune. Felicităm adversarul și îi urăm succes mai departe pentru lupta la titlu cu celelalte două echipe. Sunt trei echipe care luptă la titlu.

Când nu câștigați, puteți să fiți dumneavoastră fericit, eu nu sunt. Când echipa pierde, eu nu pot fi fericit. Sunt meciuri de play-off. Nu poți să fii favorit. Construim o echipă. Să vedem dacă noi, constănțenii, dobrogenii, facem o echipă puternică ca să venim să vă batem la Cluj. Am o singură strategie, să câștig fiecare meci”, a spus Gică Hagi, după CFR Cluj – Farul 1-0, la digisport.ro.

”Se pierd bani, e logic să ne batem pentru locul 4. Avem de ce să luptăm, jucătorii au bani de primit. Doar așa putem să devenim mai buni”, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și