Închide meniul

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu! ”Când nu câștigați, puteți să fiți dumneavoastră fericit, eu nu sunt”. Concluziile după CFR – Farul 1-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 23:58

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu! ”Când nu câștigați, puteți să fiți dumneavoastră fericit, eu nu sunt”. Concluziile după CFR – Farul 1-0

CFR - Farul 1-0

Hepta

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu! ”Regele„ a anunțat că Farul Constanța este o echipă în construcție, după eșecul de la Cluj, 0-1 cu CFR. El face apel la oamenii cu bani dobrogeni pentru a face un club care să se bată din nou pentru supremație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Știam că întâlnim o echipă pragmatică, puternică, am încercat să ne impunem, să avem o posesie bună. Am încercat să facem 90 de minute bune. Felicităm adversarul și îi urăm succes mai departe pentru lupta la titlu cu celelalte două echipe. Sunt trei echipe care luptă la titlu.

Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu

Când nu câștigați, puteți să fiți dumneavoastră fericit, eu nu sunt. Când echipa pierde, eu nu pot fi fericit. Sunt meciuri de play-off. Nu poți să fii favorit. Construim o echipă. Să vedem dacă noi, constănțenii, dobrogenii, facem o echipă puternică ca să venim să vă batem la Cluj. Am o singură strategie, să câștig fiecare meci”, a spus Gică Hagi, după CFR Cluj – Farul 1-0, la digisport.ro.

În minutul 7 al partidei din Gruia, Karlo Letica l-a faultat pe Robert Moldoveanu, la limita careului de 16 metri. Radu Petrescu a dat lovitură liberă, nu penalty cum și-ar fi dorit dobrogenii. Pe reluările TV, pare că ar fi existat contact între cei doi, în careu.

Farul luptă pentru locul 4

Pentru Farul, acesta este a treia înfrângere consecutivă, în play-off-ul Ligii 1, după 0-3 cu Universitatea Craiova și 0-4 cu CFR Cluj. După această serie, echipa lui Hagi e pe locul 5, cu 28 de puncte.

Reclamă

”Se pierd bani, e logic să ne batem pentru locul 4. Avem de ce să luptăm, jucătorii au bani de primit. Doar așa putem să devenim mai buni”, a mai spus Gică Hagi.

Andrei Artean: „Ăsta este CFR-ul. Tot timpul pățim așa!”

Andrei Artean (28 de ani) a vorbit și el despre noul obiectiv al Farului, locul 4 în play-off. Asta după ce dobrogenii n-au marcat niciun gol în ultimele 3 meciuri.

„Veneam după două meciuri foarte proaste, mai ales cel de pe teren propriu. Eram încrezători în forțele noastre pentru că știm ce putem juca, cred că ultimele două meciuri au fost foarte proaste.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi spun că am meritat, dar ăsta este CFR-ul. Eu zic că am făcut un meci bun, din ce am înțeles am avut un penalty clar. Tot timpul pățim așa, am mai luat bătaie la Cluj așa.

Cred că toată lumea a văzut lucruri bune astăzi. Asta e academia, vin mulți jucători din spate, se antrenează alături de noi. Toți sunt pregătiți să joace bine la noi, sunt copii foarte buni și au nevoie de încredere, dar sunt foarte buni, vă zic sincer.

Obiectivul nostru principal e accederea pe locul 4. Avem meciuri cu echipe care nu sunt la fel de puternice ca cele de până acum, sperăm să câștigăm și să terminam pe locul 4″, a declarat Artean.

Recomandări
  • Gică Hagi vrea să lupte din nou pentru titlu!
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și