Închide meniul

Farul – FC Voluntari 1-1 | Echipa „Regelui”, patru meciuri consecutive fără victorie!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 19:24

Farul – FC Voluntari 1-1 | Echipa „Regelui, patru meciuri consecutive fără victorie!

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Hepta

Farul Constanţa – FC Voluntari, primul meci al zilei din play-off, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul după ce Denis Ciobotariu şi-a băgat mingea în propria poartă. Lukas Droppa a restabilit egalitatea pentru ilfoveni şi a închis tabela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gică Hagi venea după trei eşecuri consecutive, 0-3 cu Universitatea Craiova, 0-4 cu FCSB şi 0-1 cu FCSB. De cealaltă parte, ilfovenii veneau şi ei după patru eşecuri consecutive: 0-4 cu FCSB, 0-1 cu FC Argeş, 0-1 cu CFR Cluj şi 0-1 cu Universitatea Craiova.

Farul – FC Voluntari 1-1

Min. 90: Fluier final în Farul – FC Voluntari 1-1. 

Min. 74: GOOOL! Lukas Droppa a restabilit egalitatea!

Min. 35: GOOOL! Farul a deschis scorul, după ce Denis Ciobotariu şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Farul Constanţa: Aioani – Mladen, Larie (cpt.), Artean, De Nooijer – Boboc, Nedelcu, Ciobanu – Iancu, Moldoveanu, Sali
Rezerve: Brănescu, Dussaut, Borza, Radaslavescu, Purece, Grameni, Omoh, N. Popescu, Pitu
Absenţi: Ad. Petre (suspendat), Betancor (incert)
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș (cpt.), Briceag – Veiga, Meleke – Marcelo, Rață, I. Gheorghe – Nemec
Rezerve: Rîmniceanu, C. Achim, Al. Vlad, Al. Ilie, C. Costin, Tavares, L. Fulop, Golan, Droppa
Absenţi: Budescu (accidentat)
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0. Meciul crucial pentru titlul din Liga 1 a fost decis după un gol marcat de Birligea, din pasa lui Omrani, doi jucători introduşi pe teren în repriza a doua. „Bursucul” a demonstrat încă o dată cât de inspirat este la schimbări.

„Nu, totdeauna trebuie să câștigi. Nu, nu cred că am facut noi spectacol! Important e să câștigi, aveți un mare antrenor (n.r. Dan Petrescu), un mare jucător, v-a adus la succese, manierele de a interpreta fotbalul sunt foarte multe.

Profesori putem fi toți ca să comentăm. Mai greu e să faci o echipă să câștige, fiecare are maniera lui. Aveți o echipă frumoasa, puternică, experimentată, pragmatică, aspiră mereu la a câștiga. Și conducerea susține la nivelul cel mai înalt echipa, felicitări pentru tot ce fac, aveți un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câștigător”, a spus Hagi, la conferinţa de presă de după CFR – Farul 1-0.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Gică Hagi, protagonistul unui documentar de senzaţie realizat de FIFA

Gică Hagi (57 ani) este protagonistul unui documentar de senzaţie realizat de FIFA despre foștii mari fotbaliști din istorie care au făcut senzație la Campionatul Mondial. Documentarul prezintă povestea „Regelui” fotbalului românesc, de la juniori până meciurile de senzaţie de la CM 1994 sau CM 1998.

Reclamă

„M-am născut să câștig, nu să exist” este motto-ul cu care Gică Hagi se prezintă în documentarul de senzaţie. De remarcat este că, în timpul documentarului (minutul 05:10), este prezent şi Gigi Becali, actualul patron de la FCSB.

„Primul cadou pe care l-am cerut de la părinţi a fost o minge de fotbal. Am iubit-o mereu. Probabil de aia m-a ascultat şi avea încredere în mine. Am înţeles, după ce a venit Revoluţia, că puteam să devin cel mai bun jucător din lume. Steaua m-a făcut să devin jucător european”, spune Gică Hagi în documentar.

Gică Hagi, „Regele” fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele. Palmaresul lui Hagi în primul eşalon din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat la echipa Brescia (1992-1994).

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și