Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul. Calculele pentru titlu + cum arată clasamentul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 21:37

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul. Calculele pentru titlu + cum arată clasamentul Ligii 1

Dat afară de Gigi Becali, Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic

Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul / Captură Orange Sport

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015.

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Ivan Mamut
Ivan Mamut, gol fabulos în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă
Clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de final

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Ivan Mamut, comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Ivan Mamut, gol fabulos în Universitatea Craiova – FCSB 0-1. În luna august a anului trecut, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Ivan Mamut, atacantul care a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Mamut a fost adus la FCSB la pachet cu Andrei Burlacu. A jucat doar 45 de minute împotriva lui Gaz Metan, dar a fost suficient ca să-l impresioneze pe latifundiarul din Pipera. Gigi Becali chiar l-a comparat pe atacantul croat cu Karim Benzema, dar a precizat că nu are așteptări uriașe de la Mamut.

Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul.

Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei. Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit!

Vă spuneam dacă nu eram. Mare lucru nu vreau! Vreau să poți să primești o minge și pe urmă să poți să o returnezi. Nu cer nici măcar să dea goluri”, a spus atunci Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și