Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul. Calculele pentru titlu + cum arată clasamentul Ligii 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 21:37

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul. Calculele pentru titlu + cum arată clasamentul Ligii 1

Dat afară de Gigi Becali, Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic

Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul / Captură Orange Sport

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015.

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Ivan Mamut
Ivan Mamut, gol fabulos în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă
Clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de final

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Ivan Mamut, comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Ivan Mamut, gol fabulos în Universitatea Craiova – FCSB 0-1. În luna august a anului trecut, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Ivan Mamut, atacantul care a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Mamut a fost adus la FCSB la pachet cu Andrei Burlacu. A jucat doar 45 de minute împotriva lui Gaz Metan, dar a fost suficient ca să-l impresioneze pe latifundiarul din Pipera. Gigi Becali chiar l-a comparat pe atacantul croat cu Karim Benzema, dar a precizat că nu are așteptări uriașe de la Mamut.

Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul.

Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei. Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit!

Vă spuneam dacă nu eram. Mare lucru nu vreau! Vreau să poți să primești o minge și pe urmă să poți să o returnezi. Nu cer nici măcar să dea goluri”, a spus atunci Gigi Becali.

Recomandări
  • Ivan Mamut, gol fabulos în Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și