Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Meci nebun în Bănie! Ivan Mamut, eroul lui Toni Petrea. Roş-albaştrii îi suflă în ceafă rivalei CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2022, 21:25

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Meci nebun în Bănie! Ivan Mamut, eroul lui Toni Petrea. Roş-albaştrii îi suflă în ceafă rivalei CFR Cluj

Ivan Mamut, eroul lui FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB, bucurie după marcarea unui gol/ Captură Orange Sport

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a fost eroul roş-albaştrilor în Bănie. Atacantul croat a decis meciul cu o reuşită superbă, la doar două minute după ce a fost introdus pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova nu mai are nicio șansă matematic la titlul din Liga. De partea cealaltă, FCSB s-a apropiat la două puncte de rivala CFR Cluj, cu două etape rămase de disputat.

Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Min. 90+6: Fluier final în Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

Min. 86: GOOOL FCSB! Ivan Mamut a deschis scorul chiar la prima atingere de balon! Croatul a marcat un gol superb, cu călcâiul.

Min. 79: Iulian Cristea a fost faultat în careu de Paul Papp, dar Istvan Kovacs nu a acordat lovitură de la 11 metri.

Reclamă
Fază controversată în timpul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB
Iulian Cristea a fost faultat în careu de Paul Papp

Min. 72: Elvir Koljic a marcat, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 59: Andrei Cordea a fost înlocuit cu Malcom Edjouma.

Min. 55: Ocazie mare Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a fost la un pas de deschiderea scorului, dar a fost surprins în poziţie de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49: Ocazie uriaşă Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a lovit bara!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Bănie, scor 0-0.

Min. 38: Florinel Coman a fost schimbat cu Ianis Stoica din cauza unor probleme medicale.

Min. 23: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Vătăjelu l-a încercat pe Târnovanu cu un şut puternic, însă portarul nu a avut emoţii.

Min. 10: Ocazie pentru olteni. Alexandru Creţu a încercat un şut de la distanţă, dar mingea a trecut puţin pe lângă bara din drepta lui Târnovanu.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Update: Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren într-o atmosferă de senzaţie. Meciul va începe în scurt timp!

„Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – contra FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

De partea cealaltă, orice pas greșit o poate costa pe FCSB titlul din acest sezon. După FC Argeș – CFR Cluj 0-6, echipa lui Dan Petrescu s-a distanțat la cinci puncte. Dacă roș-albaștrii nu se impun la Craiova, CFR poate câștiga campionatul înainte de ultima partidă, cea cu FCSB, din deplasare.

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștrii au nevoie uriașă de victorie în partida din Bănie, ca să spere în continuare la titlu.

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

”Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Laurențiu Reghecampf, înainte de Universitatea Craiova – FCSB

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie. Acum, în Bănie, stadionul va fi plin pentru retur.

”Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos”, a spus și Reghecampf.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și