Închide meniul

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City. Visul lui Guardiola costă 350 de milioane de euro. Cât va câştiga Haaland în fiecare minut

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 9:09

Reclamă
Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City. Visul lui Guardiola costă 350 de milioane de euro. Cât va câştiga Haaland în fiecare minut

Manchester City a făcut marele anunț al transferului lui Erling Haaland

Erling Haaland, în tricoul celor de la Borussia Dortmund / Profimedia

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City au fost făcute publice. Pep Guardiola şi-a dorit cu orice preţ transferul golgheterului de la Borussia Dortmund, iar şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan i-a îndeplinit visul. Mutarea urmează să se oficializeze în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 21 de ani, starul norvegian a trecut deja vizita medicală. Anunţul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano. „Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Man City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta. Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore”, a scris acesta pe Twitter.

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City

Cei de la marca.com au venit cu mai multe detalii şi au dezvăluit că Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro! Gruparea din Bundesliga va primi 75 de milioane de euro, la care se adaugă anumite bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro înseamnă salariul lui Haaland pe patru ani. Şi comisioanele tranzacţiei sunt uriaşe!

Tatăl lui Haaland va primi nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Alte 50 de milioane vor fi virate către impresari. Firma care i-a aparţinut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie, va primi 50 de milioane de euro.

Erling Haaland va ajunge într-un TOP 5 al celor mai bine plătiţi jucători de fotbal. Va încasa peste 3.3 milioane de euro pe lună, 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră şi 77 de euro pe minut.

Reclamă
Reclamă

Norvegianul a înscris 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în acest sezon din Bundesliga. Are o cotă de piaţă de 150 de milioane de euro şi va ajunge la clubul care a investit peste 1 miliard de euro în cele 6 sezoane din era Pep Guardiola.

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile uriaşe care l-au „vânat” pe Erling în ultimele luni.

Manchester City îl vrea și pe Paul Pogba

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba. Francezul e liber de contract la finalul sezonului și o poate părăsi pe Manchester United ca să se alăture marilor rivali ai „diavolilor”. Pep Guardiola vrea să-l transforme într-o piesă importantă pe Etihad Stadium.

Reclamă

Daily Mail anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Pogba. Cum în câteva săptămâni francezul va rămâne fără angajament, campionul mondial din 2018 poate ajunge gratis la echipa lui Pep Guardiola. Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, dar City are toate resursele să-i ofere un salariu mai mare. De semnătura lui Paul Pogba s-au mai interesat si PSG și Juventus.

105 milioane de euro a plătit Manchester United ca să-l aducă pe Paul Pogba de la Juventus, în 2016. De atunci, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Diavolii” n-au mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

În 2012, Manchester United îl lăsa pe Paul Pogba să plece gratis, la Juventus. Ultimul star care s-a transferat de la Manchester United la Manchester City a fost Carlos Tevez, în 2009, pentru 29 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 2-2! Şoc pe Arcul de Triumf. Florescu a egalat dintr-un penalty provocat de Golubovic

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1. Dramatism total în Supercupa CAF, care este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și