Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde: „Continuă să îmi ruineze viaţa!”. Ce a transmis Ioana Natalia de ziua tatălui ei

Reclamă

Publicat: 10 mai 2022, 14:07 / Actualizat: 10 mai 2022, 16:40

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde: „Continuă să îmi ruineze viaţa!”. Ce a transmis Ioana Natalia de ziua tatălui ei

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde pe reţelele sociale. Ioana Natalia Ţiriac a avut o nouă reacţie virală pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 24.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 24 de ani, care va fi moştenitoarea unui imperiu de un miliard de euro, este de o frumusețe răpitoare (după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos) și studiază la o prestigioasă universitate din Miami. Singura fiică a fostului mare jucător de tenis a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism.

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde. Mesajul transmis de Ioana Natalia Ţiriac

Ioana Ţiriac este din nou în sesiune. „Şcoala continuă să îmi ruineze viaţa„, a reacţionat aceasta chiar în ziua în care tatăl ei a împlinit 83 de ani. A folosit şi un emoticon în care a dat de înţeles că se amuză.

Ioana Ţiriac
Ioana Ţiriac studiază în Statele Unite

Imaginea postată de fiica lui Ion Ţiriac, în faţa laptopului, este din apartamentul de senzaţie în care locuieşte în Miami. Cu scurt timp înainte, Ioana Natalia a fost prezentă în Marele Premiu de Formula 1. A urmărit din tribune victoria lui Max Verstappen.

La începutul acestui an, fiica magnatului român își împărtăşea „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani a promis atunci că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele.

Reclamă

Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici economici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe reţelele sociale.

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Ion Ţiriac: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ţiriac a făcut o declaraţie care a făcut înconjurul lumiii. Anunţa că l-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere, ci şi la copii. A dezvăluit că ar avea 33 de copii.

Reclamă 4 / 0/3

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (n.r. din avere)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Averea lui Ion Țiriac suferă modificări importante în 2022. Miliardarul român a încasat, în acest an, 360 de milioane de dolari după ce a vândut turneul de la Madrid către compania americană IMG. Chiar și cu acest „tun” financiar, se poate considera că trece printr-un declin.

Care este averea lui Ion Ţiriac în 2022

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis, la o lună și jumătate după startul conflictului armat.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care va împlini 83 de ani peste exact o lună. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și