Închide meniul

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Anunțul făcut de turci: ”Nu a dat randamentul dorit!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 10:12

Reclamă
Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Anunțul făcut de turci: ”Nu a dat randamentul dorit!”

Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray

Olimpiu Moruțan e mijlocașul lui Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruțan nu va mai continua la Galatasaray. Turcii au anunțat că prestațiile mijlocașului român nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, motiv pentru care gruparea ”Cim Bom” vrea să îl împrumute la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray cu 3.5 milioane de euro, dar nu a confirmat în campionatul Turciei. Mijlocaşul de 22 de ani a fost titular în numai 13 meciuri din acest sezon şi a înscris trei goluri.

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray

Astfel, Domenec Torrent nu mai are de gând să îi acorde nicio șansă românului. Acesta va fi împrumutat la o altă echipă, la fel ca Bariș Alper Yilmaz, jucător care a dezamăgit și el.

”S-a aflat că Moruțan și Bariș, care nu au dat randamentul dorit la echipă, nu au fost luați în considerare pentru sezonul următor și s-a decis trimiterea lor sub formă de împrumut pentru a progresa”, au transmis jurnaliștii de la haber365.com.

Olimpiu Moruţan are mari probleme de adaptare la Galatasaray

Domenec Torrent a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Internaţionalul român are mari probleme de adaptare din cauza limbii.

Reclamă

„Nu înțeleg întrebările despre Moruțan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei și observ ce văd pe teren și ce văd la antrenamente. Atât Moruțan cât și Bariș Alper Yilmaz se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Însă mă întreb, sunt sau nu în formă? Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e ușor. Toți merită să joace, nu îi pot convinge cu explicații tactice. Să spunem că Bariș sau Moruțan jucau, ei au fost și titulari, în special Moruțan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Ieri, Moruțan mânca singur în baza lui Galatasaray. Poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toți vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a răbufnit Domenec Torrent, citat de sporx.com.

Reclamă 4 / 0/3

Adevăratul motiv pentru care Moruţan nu s-a impus la Galatasaray

Victor Becali a explicat care este motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus în Turcia. Internaţionalul român are dificultăţi în a se înţelege cu coechipierii săi, dar şi cu staff-ul tehnic.

„Ce să se întâmple? Să cred că nu-l băgau ăia că trebuie să-i dea FCSB bani Botoșaniului? Cum să cred asemenea bazaconii? (…) L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjuctură. Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan. Nu știu ce va fi cu el, deocamdată nu s-a pus problema să plece„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și