Închide meniul

Tatăl lui Ovidiu Haţegan a murit! Încă o tragedie pentru arbitrul nostru, după ce şi-a pierdut mama şi a suferit un infarct

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 mai 2022, 13:08

Tatăl lui Ovidiu Haţegan a murit! Încă o tragedie pentru arbitrul nostru, după ce şi-a pierdut mama şi a suferit un infarct

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infractul suferit în urmă cu mai bine de un an

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Hepta

Tatăl lui Ovidiu Haţegan a murit! Arbitrul trece printr-o nouă tragedie. La o lună şi jumătate de când a suferit un infarct, Haţegan şi-a pierdut şi tatăl. Romică Hațegan a murit la 77 de ani, după ce a suferit de o maladie gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Ovidiu Haţegan fusese înternat în spital de mai multe săptămâni. Acesta ajunsese la terapie intensivă, în urma unui accident vascular cerebral, susţine sportarad.ro.

Tatăl lui Ovidiu Haţegan a murit! În 2018, arbitrul şi-a pierdut şi mama

Ovidiu Haţegan şi-a pierdut tatăl la trei ani şi jumătate după ce şi mama arbitrului şi-a pierdut viaţa. În noiembrie 2018, acesta arbitra Olanda – Germania (2-2) şi a aflat vestea la pauză.

„Am văzut ca am două apeluri nepreluate, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am sunat și am aflat ce s-a întâmplat. Am început să plâng, am vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis că e alături de mine. M-a susținut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis să intru pe teren și s-o fac pentru memoria mamei mele. Așa s-a întâmplat, știu cât de mândră era de mine”, spunea atunci Ovidiu Haţegan.

La finalul meciului, imaginile cu Ovidiu Haţegan plângând şi fiind consolat de Virgil van Dijk au devenit virale. Jucătorul lui Liverpool a vorbit şi el la acel moment despre tragedia arbitrului nostru.

Reclamă

„Omul a cedat nervos. Avea lacrimi în ochi, pentru că tocmai aflase că și-a pierdut mama. I-am spus să fie puternic și i-am transmis că a condus foarte bine meciul. E un lucru mărunt, dar poate îl ajută”, susţinea Van Dijk.

Ovidiu Haţegan, prima reacţie după infarctul suferit

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la doar 41 de ani. Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

Reclamă 4 / 0/3

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, la acel moment, citat de frf.ro.

Adrian Porumboiu, reacție categorică după ce a aflat de problemele lui Haţegan

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, despre Ovidiu Haţegan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și