Închide meniul

Ovidiu Haţegan, prima reacţie după infarctul suferit: „Sunt în continuare sub supraveghere medicală. În momentele acestea am nevoie de liniște”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2022, 13:08

Ovidiu Haţegan, prima reacţie după infarctul suferit: „Sunt în continuare sub supraveghere medicală. În momentele acestea am nevoie de liniște

România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice

Ovidiu Haţegan/ frf.ro

Ovidiu Haţegan a avut o primă reacţie după infarctul suferit la doar 41 de ani. Arbitrul care ia în calcul şi retragerea anunţă că starea lui este bună şi că se află încă sub supravegherea medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, citat de frf.ro.

Ovidiu Haţegan, aproape de retragere

Hațegan vrea să se retragă din arbitraj după ce a suferit un infarct. Recent, arbitrul român de 41 de ani a fost operat de urgență la Timișoara, unde i s-a montat un stent.

Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat. Pentru o perioadă de timp, Hațegan va rămâne în spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

Reclamă

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

”E stabil, e conștient! E bine că e tânăr și sportiv!”, a transmis Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare pentru Antena Sport.

Adrian Porumboiu, reacție categorică după ce a aflat de problemele lui Haţegan

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, despre Ovidiu Haţegan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și