Închide meniul
EXCLUSIV

Infarct Ovidiu Hațegan | Adrian Porumboiu, reacție categorică după șocul zilei: ”Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 12:00

Infarct Ovidiu Hațegan | Adrian Porumboiu, reacție categorică după șocul zilei: ”Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial!”

Ovidiu Haţegan a fost operat după ce a suferit un infarct

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara. Arbitrului i-a fost montat un stent și va rămâne în spital, fiind monitorizat atent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat. Pentru o perioadă de timp, Hațegan va rămâne în spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

Adrian Porumboiu, prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Marius Avram, șocat după ce Hațegan a suferit un infarct

Problemele avute de cel mai bun arbitru român, la ora actuală, au venit ca un șoc pentru lumea fotbalului din România. Fostului său coleg, Marius Avram, nu i-a venit să creadă când a auzit.

Reclamă

Am citit azi dimineață, nu mă așteptam. Este absoult șocant. Vestea a venit ca un șoc pentru tot arbitrajul românesc. El este un sportiv tânăr. El este un arbitru de elită, numărul 1 în România, cu șanse mari să arbitreze finale de competiții europene. Vestea asta are și implicații din punct de vedere sportiv. Este un șoc, efectiv.

Ceea ce mă face să fiu optimist, este faptul că arbitri sunt monitorizați, din șase în șase luni. Facem același traseu ca și fotbaliștii. Unul dintre cele mai riguroase teste este cel de inimă. Faptul că până acum nu s-a descoperit nimic, mă face să fiu optimist că recuperarea lui va fi rapidă”, a declarat Marius Avram la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și