Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, aşa cum doar Cristi Borcea o vede: „Voi ce părere aveţi?!” Soţia omului de afaceri a arătat tot

Publicat: 12 mai 2022, 14:21

Reclamă
Valentina Pelinel, aşa cum doar Cristi Borcea o vede: „Voi ce părere aveţi?!” Soţia omului de afaceri a arătat tot

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se distrează în Olimp

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în Olimp / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a avut o apariţie incredibilă. Aceasta a apărut într-o ipostază în care doar Borcea o vede: fără machiaj. Valentina Pelinel şi-a luat prin surprindere fanii când a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare fără machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Borcea şi-a întrebat fanii şi ce părere au despre machiaj.

Valentina Pelinel, aşa cum doar Cristi Borcea o vede

Before&After – trăim într-o lume a aparențelor, în care social media reușește să ne influențeze percepția de sine. Toți folosim produse de înfrumusețare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic și este ok să ne dorim să arătam bine pentru noi.

Realitatea, însă, este că filtrele, photoshopul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine.

În ceea ce mă privește, cred că frumusețea adevărată este cea naturală, care vine din interior și reflectă spre exterior toate nuanțele personalității noastre și că, în același timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidență autenticitatea. Voi ce părere aveți?”, a scris Valentina Pelinel pe reţelele de socializare şi a postat şi un colaj foto în care apare şi fără machiaj.

Reclamă

Sursa: Instagram Valentina Pelinel

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire: „Sunt o fire timidă”

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire, e dezvăluirea fostului fotomodel care a surprins pe toată lumea. Soția omului de afaceri și-a amintit cum a reacționat când a ieșit prima oară în oraș cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani. Fostul fotomodel și omul de afaceri au împreună 3 copii și trăiesc o căsnicie minunată. Recent, Valentina a dezvăluit gestul surprinzător pe care l-a făcut la prima întâlnire cu Borcea.

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire: „Nu o să uit niciodată!”

Chiar dacă încă nu formau un cuplu la momentul respectiv, Valentina Pelinel nu s-a putut abține și i-a sărit în brațe omului de afaceri. Fostul fotomodel a recunoscut că era foarte timidă și că a simțit de la bun început chimia dintre ea și Cristi Borcea.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie.

Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru că noi vorbeam foarte mult.”, a povestit Valentina Pelinel, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și