Închide meniul

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului. Continuă procesul de rebranding al „câinilor”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 17:58

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului. Continuă procesul de rebranding al „câinilor

Cum va arăta noua siglă a lui Dinamo

Colaj cu siglele lui Dinamo, Cornel Dinu și fanii lui Dinamo / Colaj Hepta

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului. Continuă procesul de rebranding al „câinilor”, după ce Nicolae Badea i-a interzis echipei din Liga 1 să mai folosească actuala siglă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foşti mari jucători şi antrenori ai echipei Dinamo, printre care se numără Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae, au votat în faza a doua a procesului de rebranding iniţiat de gruparea de fotbal Dinamo.

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului

Voturile legendelor. Numele Dinamo este scris de o parte dintre ei. Jucători sau antrenori (30 în ordine alfabetică), legendele clubului nostru au câştigat campionate şi cupe pentru Dinamo şi au votat cele cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor din ţară şi din străinătate”, informează clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

În clasamentul realizat după votul legendelor pe primul loc se află logo-ul cu numărul 5 pe care se află inscripţionat numele Dinamo Bucureşti şi un „D” stilizat.

Sursa: Dinamo Bucuresti / Facebook

Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final

Reclamă

Cu 10 puncte, lider în primele două comisii, votul suporterilor şi votul legendelor, logo-ul 5 conduce în clasament.Logo 1, logo 2 şi logo 4 sunt la egalitate de puncte, 6, după două sesiuni de voturi, logo 3 fiind pe ultimul loc, cu două puncte.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon.

La 20 aprilie, clubul Dinamo a anunţat că îşi va schimba sigla şi aşteaptă propuneri din partea fanilor. Noul logo va conţine culorile lui Dinamo (roşu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) şi elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi. Acesta va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei, dar şi pe produsele oficiale în magazinul online şi în magazinul de prezentare al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Agerpress

Dinamo va avea un nou stadion! Proiectul a fost predat către CNI

În cadrul festivității din „Ștefan cel Mare”, Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că proiectul noului stadion a fost predat către CNI. Noua arenă ar urma să fie finalizată în 2024.

„După un an, un an și jumătate de discuții interminabile, reușim astăzi să predăm decizia clubului, dar pe lângă decizie, am predat și tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI să demareze procedura și demolare și de construcție.

Noi estimăm că în 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, să fie gata. Aceasta este intenția Companiei Naționale de Investiții, intră minimum 25.000 de locuri”, a declarat Ministrul de Interne, Lucian Bode.

Clubul din Ştefan cel Mare nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Totuşi, conform sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și