Închide meniul

Gică Hagi, după ce Farul nu a primit licența UEFA: „Mergem la TAS! E o neînțelegere”

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 20:40

Reclamă
Gică Hagi, după ce Farul nu a primit licența UEFA: „Mergem la TAS! E o neînțelegere

Gică Hagi, resemnat în lupta pentru titlu: "Nici nu mă gândesc că aş putea să mai câştig campionatul!"

Gică Hagi, în timpul unui meci de Liga 1 / Hepta

Gică Hagi a reacționat după ce Farul nu a primit licența UEFA pentru a evolua în cupele europene. „Regele” a precizat că clubul constănțean își va căuta dreptatea la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța nu a primit licenţa UEFA din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal şi nu va putea juca în ediţia 2022/2023 a cupelor europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din „FC Viitorul” în „Farul Constanţa”.

Gică Hagi, după ce Farul nu a primit licența UEFA

„V-a zis președintele. Ne-a surprins total, suntem surprinși total, dar mergem la TAS să ne găsim dreptatea. Pentru că noi am vorbit înainte să facem orice mișcare. E o neînțelegere”, a spus Gică Hagi, după meciul Farul – FC Argeș 1-1.

La 21 iunie 2021, gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon preluând denumirea Farul Constanţa precum şi sigla noii entităţi. Ciprian Marica, proprietarul clubului Farul Constanţa din Liga a II-a, a devenit acţionar la noua entitate sportivă aflată acum în Liga I, condusă de Gică Hagi.

Ce a spus Gică Popescu, după ce Farul Constanța n-a primit licența UEFA

Întrebat cum a motivat Adminstraţia de Licenţiere decizia, Gheorghe Popescu a răspuns:

Reclamă

„Nu ştiu cum au motivat cei de la licenţiere decizia, pentru că de aceste chestiuni se ocupă avocatul Florin Comşa. El ştie ce demersuri trebuie făcute de acum încolo. Dar repet, noi atunci când am făcut acea mutare am avut avizul FRF şi am respectat întru totul regulamentele internaţionale”.

În afară de Farul Constanţa, nu a primit licenţă UEFA pentru sezonul 2022/2023 nici FCU Craiova 1948, echipă aflată în play-out-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și