Închide meniul

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB: „Lui Gigi Becali îi place să se implice! N-are rost!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 16:36

Reclamă
Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB: „Lui Gigi Becali îi place să se implice! N-are rost!

Mirel Rădoi este aproape de a semna cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este dorit la Universitatea Craiova / Profimedia

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa naţională, antrenorul de 41 de ani a explicat de ce exclude posibilitatea de a colabora din nou cu naşul său, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în 2015, dar nu mai are de gând să revină la echipa roş-albastră. Motivul principal, spune fostul selecţioner, este Gigi Becali, care ar decide tot ce se întâmplă la echipă.

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB

„Nu cred la FCSB, a fost deja un episod, nu s-a terminat bine pentru mine și pentru nașul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am vorbit, am început să îmbătrânesc, nu mai avem timp să ne împăcăm. Cel mai bine e să ne vedem fiecare de drumul lui. Plus că nașului meu îi place să se implice, iau eu nu sunt de acord cu asta. N-are rost să continuăm un al doilea episod.

Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape și să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero. N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aștept să mă dea afară după trei luni”, a transmis Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari

Mirel Rădoi a avut o reacție care îl va enerva pe nașul Gigi Becali, care s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari cu prime în valoare de 3.000 de euro ca să o încurce pe FCSB.

Reclamă

Mirel Rădoi a spus că n-ar avea nimic împotriva această practică ar intra în legalitate. „Mi-e greu să cred. Eu n-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă nu sunt niște bani ca să pierzi, ci sunt niște bani ca să îți aperi corect șansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște așa ceva după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Banii ăștia îi dai unor 20 și ceva de jucători. Până la urmă, unul va vobi odată, ba cu soția, ba cu un prieten”, a spus Mirel Rădoi, sâmbătă, în cadrul unui eveniment caritabil.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

„Mi-e greu să cred. Eu n-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă nu sunt niște bani ca să pierzi, ci sunt niște bani ca să îți aperi corect șansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște așa ceva după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Banii ăștia îi dai unor 20 și ceva de jucători. Până la urmă, unul va vobi odată, ba cu soția, ba cu un prieten”, a spus Mirel Rădoi, sâmbătă, în cadrul unui eveniment caritabil.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Au avut primă de 3.000 de euro de la CFR Cluj!”

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure după meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

„Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj„, a spus Gigi Becali, coform digisport.ro.

Gigi Becali a continuat cu discursul dur la adresa celor de la FC Voluntari.

„Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar. El comandă! Şi toată săptămâna m-am luptat ca să jucăm. Au vrut pe Giuleşti. Le-am făcut şi un favor să fie schimbat meciul. Dacă jucau mâine nu mai aveau curaj, le-am făcut un favor că era finala Cupei.

Te cerţi cu ei că nu vor să joace pe Naţional Arena. Mai câştigă şi reţetă financiară. Dai 1.500 primă în dezavantajul tău care nu ai de ce să o dai, nu are nicio logică„, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și