Închide meniul

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv: ”La Cluj, Revelionul e în mai! Se mai bucură și rivalii din oraș!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 21:07

Reclamă
George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv: ”La Cluj, Revelionul e în mai! Se mai bucură și rivalii din oraș!”

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

George Țucudean a fost savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv. De trei ori campion cu gruparea din Gruia, fostul atacant a profitat de succesul ardelenilor să îi ”înțepe” pe rivalii de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv ieri seară, după succesul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. George Țucudean a fost în culmea fericirii și a oferit declarația zilei.

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv

”Aşa de tare m-am bucurat pentru ei! Şi să ştii că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândeşte-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua şi a bătut cu 2-1, în „Ştefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul şi i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Naţional Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iaşi. Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieţii de la Cluj, am ţinut legătura cu mulţi dintre ei.

În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experienţa. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul! Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Aşa se mai bucură şi rivalii din oraş”, a declarat George Țucudean, potrivit playsport.ro.

CFR Cluj poate visa că va egala o performanță istorică. Poate amenința recordul stabilit de Chinezul Timișoara și Steaua București, ambele cu câte șase titluri la rând în campionatul României. Bănățenii au fost de neoprit între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927, iar roș-albaștrii au avut o serie magnifică între 1992-1993 și 1997-1998.

Reclamă

Echipa lui Dan Petrescu a ajuns astfel la 8 titluri cucerite în istoria clubului și a depășit-o pe Venus București. Numai Steaua/FCSB și Dinamo au triumfat de mai multe ori.

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal

George Ţucudean a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal. Campion al României de cinci ori, fostul atacant de la CFR Cluj, Viitorul şi FCSB s-a retras din activitate la numai 29 de ani.

George Ţucudean a avut mari probleme cu inima. A decis să nu mai rişte şi să îşi pună ghetele în cui. Vestea a fost una surprinzătoare chiar şi pentru coechipierii şi antrenorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Ţucudean a suferit, la începutul anului 2019, o operație pe inimă la o clinică din Viena. La numai câteva luni distanţă, a trecut din nou prin mari emoţii şi a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Toți doctorii mi-au spus că pot să joc liniștit fotbal, însă mintea mea nu a mai vrut. Prietenii, colegii, antrenorii credeau că am ceva la cap. Ajunsesem ca, după fiecare sprint, să-mi iau pulsul. Aveam meciuri în care marcam și îmi spuneam că pot să ies la pauză„, a declarat George Ţucudean pentru playsport.ro.

Chiar şi tatăl lui George Ţucudean a fost nevoit să ia o decizie similară. Şi el a renunţat la fotbal din cauza unei afecţiuni cardiace (sindromul WPW).

Acum, cu problema mea, tata și-a făcut curaj și și-a rezolvat și el problema de sănătate. Nu l-am crezut și nu l-am înțeles până când nu am început să am și eu problemele astea. Doctorul i-a spus că poate să moară acasă sau când aleargă după tramvai„, a dezvăluit fostul campion al României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și