Închide meniul

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv: ”La Cluj, Revelionul e în mai! Se mai bucură și rivalii din oraș!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 21:07

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv: ”La Cluj, Revelionul e în mai! Se mai bucură și rivalii din oraș!”

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

George Țucudean a fost savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv. De trei ori campion cu gruparea din Gruia, fostul atacant a profitat de succesul ardelenilor să îi ”înțepe” pe rivalii de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv ieri seară, după succesul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. George Țucudean a fost în culmea fericirii și a oferit declarația zilei.

George Țucudean, savuros după ce CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv

”Aşa de tare m-am bucurat pentru ei! Şi să ştii că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândeşte-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua şi a bătut cu 2-1, în „Ştefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul şi i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Naţional Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iaşi. Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieţii de la Cluj, am ţinut legătura cu mulţi dintre ei.

În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experienţa. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul! Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Aşa se mai bucură şi rivalii din oraş”, a declarat George Țucudean, potrivit playsport.ro.

CFR Cluj poate visa că va egala o performanță istorică. Poate amenința recordul stabilit de Chinezul Timișoara și Steaua București, ambele cu câte șase titluri la rând în campionatul României. Bănățenii au fost de neoprit între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927, iar roș-albaștrii au avut o serie magnifică între 1992-1993 și 1997-1998.

Reclamă

Echipa lui Dan Petrescu a ajuns astfel la 8 titluri cucerite în istoria clubului și a depășit-o pe Venus București. Numai Steaua/FCSB și Dinamo au triumfat de mai multe ori.

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal

George Ţucudean a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal. Campion al României de cinci ori, fostul atacant de la CFR Cluj, Viitorul şi FCSB s-a retras din activitate la numai 29 de ani.

George Ţucudean a avut mari probleme cu inima. A decis să nu mai rişte şi să îşi pună ghetele în cui. Vestea a fost una surprinzătoare chiar şi pentru coechipierii şi antrenorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Ţucudean a suferit, la începutul anului 2019, o operație pe inimă la o clinică din Viena. La numai câteva luni distanţă, a trecut din nou prin mari emoţii şi a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Toți doctorii mi-au spus că pot să joc liniștit fotbal, însă mintea mea nu a mai vrut. Prietenii, colegii, antrenorii credeau că am ceva la cap. Ajunsesem ca, după fiecare sprint, să-mi iau pulsul. Aveam meciuri în care marcam și îmi spuneam că pot să ies la pauză„, a declarat George Ţucudean pentru playsport.ro.

Chiar şi tatăl lui George Ţucudean a fost nevoit să ia o decizie similară. Şi el a renunţat la fotbal din cauza unei afecţiuni cardiace (sindromul WPW).

Acum, cu problema mea, tata și-a făcut curaj și și-a rezolvat și el problema de sănătate. Nu l-am crezut și nu l-am înțeles până când nu am început să am și eu problemele astea. Doctorul i-a spus că poate să moară acasă sau când aleargă după tramvai„, a dezvăluit fostul campion al României.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și