Închide meniul

Dinamo, veste excelentă înaintea barajului cu ”U” Cluj! ”Câinii” pot avea un investitor din America

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 10:45

Reclamă
Dinamo, veste excelentă înaintea barajului cu ”U” Cluj! ”Câinii” pot avea un investitor din America

Reacţia incredibilă a lui Lucian Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo poate avea un investitor din America în viitorul apropiat. Cornel Dinu, legenda ”câinilor”, a făcut anunțul excelent chiar înaintea barajului cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ”Procurorului”, ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii care vrea să investească la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român este interesat de această posibilitate.

Dinamo poate avea un investitor din America

În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Gabi Torje a recunoscut că formația din Ștefan cel Mare e în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

Reclamă

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și astăzi se putea obține mai mult. Am făcut o greșeală la primul gol al lor, îmi asum. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic. Oricine vine la baraj va veni încărcați emoțional că au pierdut promovarea directă. Trebuie să fim pregătiți 100% la penalty-uri. Indiferent care echipă va veni din Liga 1, noi nu ne alegem adversarul. Vor fi meciuri grele, într-o dublă-manșă trebuie să se vadă și experiența. Trebuie să facem diferența în favoarea noastră. Incidente au fost mereu. Fiecare este liber să scrie ce vrea, să scandeze ceva, suntem o țară liberă”, a spus Torje, după meci, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului

Dinamo – UTA 1-1. „Câinii” au încheiat ultimele patru partide din play-out fără înfrângere, dar sunt în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și