Închide meniul

Dinamo, veste excelentă înaintea barajului cu ”U” Cluj! ”Câinii” pot avea un investitor din America

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 10:45

Dinamo, veste excelentă înaintea barajului cu ”U” Cluj! ”Câinii” pot avea un investitor din America

Reacţia incredibilă a lui Lucian Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo poate avea un investitor din America în viitorul apropiat. Cornel Dinu, legenda ”câinilor”, a făcut anunțul excelent chiar înaintea barajului cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ”Procurorului”, ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii care vrea să investească la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român este interesat de această posibilitate.

Dinamo poate avea un investitor din America

În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Gabi Torje a recunoscut că formația din Ștefan cel Mare e în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

Reclamă

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și astăzi se putea obține mai mult. Am făcut o greșeală la primul gol al lor, îmi asum. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic. Oricine vine la baraj va veni încărcați emoțional că au pierdut promovarea directă. Trebuie să fim pregătiți 100% la penalty-uri. Indiferent care echipă va veni din Liga 1, noi nu ne alegem adversarul. Vor fi meciuri grele, într-o dublă-manșă trebuie să se vadă și experiența. Trebuie să facem diferența în favoarea noastră. Incidente au fost mereu. Fiecare este liber să scrie ce vrea, să scandeze ceva, suntem o țară liberă”, a spus Torje, după meci, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului

Dinamo – UTA 1-1. „Câinii” au încheiat ultimele patru partide din play-out fără înfrângere, dar sunt în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și