Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB! Scapă de jucătorii cu salarii mari! Cine va rămâne cel mai bine plătit fotbalist

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 12:26

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB! Scapă de jucătorii cu salarii mari! Cine va rămâne cel mai bine plătit fotbalist

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB, după ce echipa sa a ratat un nou titlu în Liga 1. Din informațiile AS.ro, finanțatorul roș-albaștrilor e decis să scape de jucătorii cu salarii mari. Becali nu pare dispus să mai aducă alți fotbaliști și va merge mai mult pe tineri și pe jucătorii pe care-i are împrumutați, după cum a anunțat Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul jucător la care Becali a anunțat că renunță este Claudiu Keșeru. Cu un salariu de 25.000 de euro, pe lună, fostul golgheter va pleca de la FCSB. Din informațiile AS.ro, Gigi Becali este dispus să-l lase să plece pe Florin Tănase, dacă suma de transfer va fi una pe placul său. Trebuie spus ca finanțatorul FCSB poate lua maxim 3.000.000 de euro pe golgheterul Ligii 1, atât cât reprezintă clauza sa de reziliere.

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Tănase este, în acest moment, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, cu 30.000 de euro, pe lună. În situația în care căpitanul roș-albaștrilor va pleca, iar lui Keșeru nu îi va mai fi prelungit contractul, cel mai bine plătit jucător de la FCSB va rămâne Florinel Coman. Acesta primește 20.000 de euro, pe lună.

Un alt jucător, cu salariu mare, care va pleca de la FCSB este Paulo Vinicius. Fundașul central era plătit cu 15.000 de euro pe lună. Deși va renunța la trei jucători importanți, Becali nu este dispus să mai transfere alții. În afară de cei enumerați mai sus, cel mai probabil, vor mai fi și alții care vor pleca de la FCSB.

Cum va arăta lotul FCSB, în sezonul următor

Mihai Stoica a dezvăluit cum va fi structurat lotul vicecampioanei, în sezonul următor. Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la FCSB. Aceștia au fost împrumutați, în acest sezon, la diverse echipe.

Reclamă

„E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc. Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol. Ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi”, a spus MM la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va face tunel rivalei CFR Cluj

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va face tunel rivalei CFR Cluj, cu o singură condiție: dacă ardelenii se vor impune la Buzău, în ceea ce trebuia să însemne finala campionatului.

Dacă echipa lui Dan Petrescu o va învinge pe FCSB, atunci Gigi susține că jucătorii lui Toni Petrea le vor face garda de onoare rivalilor din Gruia, care au câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

”Ziceau să facem tunel. E clară hoția, deocamdată. Noi am câștigat cu Voluntariul, ei au dat gol din ofsaid, noi am luat un gol din ofsaid. Dacă ne bat, facem <<tunel>>.

Aștept să devenim campioni cu CFR-ul. Dacă pierdem, ridic mâna sus și recunosc că ei sunt campioni. Pe mine nu mă interesează ce interes au ei, dacă îi batem, suntem campioni! Dacă ne bat sau facem egal, ridic pălăria, o dau de pământ și sunt campioni ei”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și