Închide meniul

Claudiu Keșeru, OUT de la FCSB! Gigi Becali a anunțat ce atacant e în capul listei de transferuri: ”Vreau să văd clar ce își dorește!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 10:57

Reclamă
Claudiu Keșeru, OUT de la FCSB! Gigi Becali a anunțat ce atacant e în capul listei de transferuri: ”Vreau să văd clar ce își dorește!”

Claudiu Keşeru a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Hepta

Claudiu Keșeru (35 ani) va pleca de la FCSB la vară. Gigi Becali anunță că atacantul nu mai are nicio șansă la echipa roș-albastră. David Miculescu, ”perla” celor de la UTA Arad, este în capul listei de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tată, nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keșeru știe foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece. Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine. Pe cine voi aduce în locul lui?

Claudiu Keșeru, OUT de la FCSB

Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații. Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul.

Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali a anunțat cum poate lua FCSB titlul, după 7 ani!

Gigi Becali a anunțat cum poate FCSB câștiga titlul după 7 ani de secetă. Patronul roș-albaștrilor se bazează pe pașii greșiți ai rivalei CFR Cluj, în cele trei meciuri rămase de disputat înaintea finalei dintre cele două echipe.

Reclamă
Reclamă 4

Farul, FC Argeș și Universitatea Craiova sunt echipele pe care Gigi Becali se bazează că o vor încurca pe campioană. CFR a avut un avantaj de opt puncte față de FCSB, dar distanța este acum de doar două puncte, după ce liderul a pierdut meciurile cu Universitatea Craiova, 2-3, și cu FCSB, 0-1.

”Cum vrea Domnul, până acum doar El a făcut… cine mai credea? Spuneam că nu mai avem nicio șansă, doar o minune. Așa ceva, de la opt puncte să ajungi la două puncte, îți dai seama? Acum e posibil orice.

Poate Viitorul (n.r. Farul) să-i bată pe cei de la CFR? Poate. Și după aia să-i mai bată și Craiova și la revedere! Nu mai jucăm (n.r. meciul cu CFR cu titlul pe masă)”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:45

VIDEOElizabeta Samara a învins-o cu 3-1 pe Andreea Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024! Adina Diaconu joacă la 12:30

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și