Închide meniul

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. 18.000 de fani ai rossonerilor, pe un stadion de 21.000 de locuri

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 15:43

Reclamă
Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. 18.000 de fani ai rossonerilor, pe un stadion de 21.000 de locuri

Biletele la Sassuolo - Milan au ajuns să coste 2.500 de euro, anunţă italienii de la Gazzetta dello Sport

Fanii lui AC Milan se pregătesc să sărbătorească titlul / Profimediaimages

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. Anunţul e făcut de Gazzetta dello Sport, care susţine că pe Ebay, biletele au ajuns la aceste preţuri uriaşe, înainte de partida în care Diavolii Roşii pot câştiga campionatul, dacă nu vor fi învinşi de echipa lui Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tichetele au fost cumpărate în prima oră după ce au fost puse la vânzare. 18.000 de fani ai lui Milan sunt aşteptaţi să sărbătorească primul titlu după 11 ani de secetă, pe Mapei Stadium, o arenă cu o capacitate de 21.000 de locuri.

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro

100.000 de cereri de bilete au venit din partea suporterilor rossonerilor, dar se pare că doar 18.000 vor ajunge pe Mapei Stadium pentru sărbătorirea celui de-al 19-lea titlu din istoria clubului de pe San Siro.

Italienii se tem şi de apariţia tichetelor false pentru duelul de duminică seară de la ora 19:00. Preţurile cele mai întâlnite pentru un tichet la partida decisivă cu Sassuolo au fost între 600 şi 2.000 de euro. Gazdele au anunţat că i-au denunţat deja pe cei care se ocupau cu bişniţa de bilete false.

Milan pregăteşte transferul lui Divock Origi

Divock Origi s-a înţeles cu AC Milan şi va face vizita medicală după finala UEFA Champions League dintre Liverpool şi Real Madrid. Belgianul e din 2015 pe Anfield Road şi a marcat mai multe goluri vitale pentru cormorani, precum dubla cu Barcelona şi reuşita din finala Ligii Campionilor, din 2019.

Reclamă

Internaţionalul a disputat 107 meciuri pentru Liverpool şi a marcat 22 de goluri. Acesta e cotat la 12 milioane de euro şi ar lupta pentru un post de titular la Milan Olivier Giroud, Zlatan Ibrahimovic şi Ante Rebic.

Zlatan Ibrahimovic a crăpat geamul autocarului lui Milan

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan! Momentul a avut loc când jucătorii se îndreptau spre San Siro, pentru meciul cu Atalanta (2-0).

Fanii i-au înconjurat și i-au condus pe rossoneri până la celebra arenă, iar Zlatan a fost cel care a lovit cu palmele în parbriz, pentru a le transmite suporterilor că echipa are nevoie de ei.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a repetat gestul de mai multe ori, parbrizul autocarului a cedat, un oficial al Milanului făcându-i acestuia semn să se oprească, pentru a nu se accidenta.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui Vezi toate știrile
Citește și