Închide meniul

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. 18.000 de fani ai rossonerilor, pe un stadion de 21.000 de locuri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 15:43

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. 18.000 de fani ai rossonerilor, pe un stadion de 21.000 de locuri

Biletele la Sassuolo - Milan au ajuns să coste 2.500 de euro, anunţă italienii de la Gazzetta dello Sport

Fanii lui AC Milan se pregătesc să sărbătorească titlul / Profimediaimages

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. Anunţul e făcut de Gazzetta dello Sport, care susţine că pe Ebay, biletele au ajuns la aceste preţuri uriaşe, înainte de partida în care Diavolii Roşii pot câştiga campionatul, dacă nu vor fi învinşi de echipa lui Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tichetele au fost cumpărate în prima oră după ce au fost puse la vânzare. 18.000 de fani ai lui Milan sunt aşteptaţi să sărbătorească primul titlu după 11 ani de secetă, pe Mapei Stadium, o arenă cu o capacitate de 21.000 de locuri.

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro

100.000 de cereri de bilete au venit din partea suporterilor rossonerilor, dar se pare că doar 18.000 vor ajunge pe Mapei Stadium pentru sărbătorirea celui de-al 19-lea titlu din istoria clubului de pe San Siro.

Italienii se tem şi de apariţia tichetelor false pentru duelul de duminică seară de la ora 19:00. Preţurile cele mai întâlnite pentru un tichet la partida decisivă cu Sassuolo au fost între 600 şi 2.000 de euro. Gazdele au anunţat că i-au denunţat deja pe cei care se ocupau cu bişniţa de bilete false.

Milan pregăteşte transferul lui Divock Origi

Divock Origi s-a înţeles cu AC Milan şi va face vizita medicală după finala UEFA Champions League dintre Liverpool şi Real Madrid. Belgianul e din 2015 pe Anfield Road şi a marcat mai multe goluri vitale pentru cormorani, precum dubla cu Barcelona şi reuşita din finala Ligii Campionilor, din 2019.

Reclamă

Internaţionalul a disputat 107 meciuri pentru Liverpool şi a marcat 22 de goluri. Acesta e cotat la 12 milioane de euro şi ar lupta pentru un post de titular la Milan Olivier Giroud, Zlatan Ibrahimovic şi Ante Rebic.

Zlatan Ibrahimovic a crăpat geamul autocarului lui Milan

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan! Momentul a avut loc când jucătorii se îndreptau spre San Siro, pentru meciul cu Atalanta (2-0).

Fanii i-au înconjurat și i-au condus pe rossoneri până la celebra arenă, iar Zlatan a fost cel care a lovit cu palmele în parbriz, pentru a le transmite suporterilor că echipa are nevoie de ei.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a repetat gestul de mai multe ori, parbrizul autocarului a cedat, un oficial al Milanului făcându-i acestuia semn să se oprească, pentru a nu se accidenta.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și