Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan! Starul a declanșat nebunia lângă San Siro

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 9:37

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan! Starul a declanșat nebunia lângă San Siro

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic, inaintea unui meci / Profimedia

  • AC Milan e la un punct distanță de primul titlu după 11 ani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan! Momentul a avut loc când jucătorii se îndreptau spre San Siro, pentru meciul cu Atalanta (2-0).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii i-au înconjurat și i-au condus pe rossoneri până la celebra arenă, iar Zlatan a fost cel care a lovit cu palmele în parbriz, pentru a le transmite suporterilor că echipa are nevoie de ei.

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan

După ce a repetat gestul de mai multe ori, parbrizul autocarului a cedat, un oficial al Milanului făcându-i acestuia semn să se oprească, pentru a nu se accidenta.

Reclamă

Nebunia a continuat și pe San Siro, acolo unde AC Milan a făcut un pas uriaș către primul titlu după o pauză de 11 ani. Echipa lui Pioli a învins-o pe Atalanta, cu 2-0, și mai are nevoie doar de un egal, în ultima etapă, cu Sassuolo.

Reclamă

Zlatan a jucat doar 22 de meciuri în Serie A, în acest sezon, marcând 8 goluri. Jucătorul de 40 de ani rămâne însă un om important pentru vestiarul milanezilor, având cea mai mare experiență din lotul lui Pioli.

Zlatan Ibrahimovic s-a decis! Starul suedez știe ce va face după retragere

Veteranul lui AC Milan a dezvăluit că, după ce își va încheia cariera de fotbalist, va încerca o aventură în actorie. Ibrahimovic a acordat recent un interviu în presa din Italia, unde a dezvăluit că se gândește să se facă actor, după ce își va agăța ghetele în cui.

”Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți să fii mai puternic?

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să ‘arunc în aer’ întregul stadion.”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Tuttosport, la începutul lui 2022.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Milan, noua echipă care insistă pentru trasferul lui Radu Drăguşin
Serie A • 2 ian., 15:01
Milan, noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin: „Abia atunci intru eu în acţiune”
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan
Serie A • 11 dec., 18:25
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan! Ce poziţie va ocupa starul suedez, la jumătate de an după retragere
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei
Fotbal extern • 23 nov., 13:00
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent
Seară de gală în Liga Campionilor la Milano
Liga Campionilor • 7 nov., 10:50
Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG