Închide meniul

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1 | Ilfovenii au reuşit „remontada” în manşa tur a barajului pentru Liga 1!

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 17:32

Reclamă
Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1 | Ilfovenii au reuşit „remontada în manşa tur a barajului pentru Liga 1!

Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte 2-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Ilfovenii au reuşit să întoarcă scorul, după ce au fost conduşi. Astfel, echipa lui Ianis Zicu porneşte cu prima şansa la returul de săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ilfov speră să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după 3 ani petrecuţi în eşalonul secund. Concordia a evoluat ultima oară în Liga 1 în sezonul 2018-2019.

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

După o primă repriză în care nu s-au marcat goluri, Daniel Florea a deschis scorul în minutul 50. Ilfovenii au revenit rapid şi au egalat prin Voicu, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Confruntarea a fost decisă, în minutul 68, de autogolul lui Piţian. În urma acestui succes, echipa lui Ianis Zicu porneşte cu prima şansă înaintea returului de pe 28 mai.

„U” Cluj – Dinamo, duel „fratricid” la barajul pentru Liga 1

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1. Celălalt baraj pentru menținere/promovare în Liga 1 se va disputa între Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

Reclamă

U Cluj și Dinamo s-au întâlnit ultima oară în 2017, în optimile de finală ale Cupei României. Atunci, trupa din „Ștefan cel Mare” s-a impus la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar. În campionat, cele două echipe s-au duelat ultima oară în 2015. „Câinii” au câștigat categoric partida respectivă, din Liga 1, cu scorul de 3-0.

Dusan Uhrin, îngrijorat înaintea barajului

Dusan Uhrin consideră că șansele sunt 50-50 pentru locul din Liga 1. Antrenorul lui Dinamo a lăudat la scenă deschisă pe U Cluj, amintind că pe unii dintre jucătorii „șepcilor roșii” i-a pregătit.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați. Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii. Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.”, a spus Dusan Uhrin, înaintea meciului de baraj, cu U Cluj.

Partida retur, din „Ștefan cel Mare”, se va disputa pe 28 mai, de la ora 20:30.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și