Închide meniul

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1 | Ilfovenii au reuşit „remontada” în manşa tur a barajului pentru Liga 1!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 17:32

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1 | Ilfovenii au reuşit „remontada în manşa tur a barajului pentru Liga 1!

Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte 2-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Ilfovenii au reuşit să întoarcă scorul, după ce au fost conduşi. Astfel, echipa lui Ianis Zicu porneşte cu prima şansa la returul de săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ilfov speră să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după 3 ani petrecuţi în eşalonul secund. Concordia a evoluat ultima oară în Liga 1 în sezonul 2018-2019.

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

După o primă repriză în care nu s-au marcat goluri, Daniel Florea a deschis scorul în minutul 50. Ilfovenii au revenit rapid şi au egalat prin Voicu, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Confruntarea a fost decisă, în minutul 68, de autogolul lui Piţian. În urma acestui succes, echipa lui Ianis Zicu porneşte cu prima şansă înaintea returului de pe 28 mai.

„U” Cluj – Dinamo, duel „fratricid” la barajul pentru Liga 1

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1. Celălalt baraj pentru menținere/promovare în Liga 1 se va disputa între Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

Reclamă

U Cluj și Dinamo s-au întâlnit ultima oară în 2017, în optimile de finală ale Cupei României. Atunci, trupa din „Ștefan cel Mare” s-a impus la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar. În campionat, cele două echipe s-au duelat ultima oară în 2015. „Câinii” au câștigat categoric partida respectivă, din Liga 1, cu scorul de 3-0.

Dusan Uhrin, îngrijorat înaintea barajului

Dusan Uhrin consideră că șansele sunt 50-50 pentru locul din Liga 1. Antrenorul lui Dinamo a lăudat la scenă deschisă pe U Cluj, amintind că pe unii dintre jucătorii „șepcilor roșii” i-a pregătit.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați. Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii. Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.”, a spus Dusan Uhrin, înaintea meciului de baraj, cu U Cluj.

Partida retur, din „Ștefan cel Mare”, se va disputa pe 28 mai, de la ora 20:30.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și