Închide meniul

„U” Cluj – Dinamo 2-0 | Dezastru pentru echipa lui Dusan Uhrin! „Câinii”, la 90 de minute de Liga 2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2022, 22:27

„U Cluj – Dinamo 2-0 | Dezastru pentru echipa lui Dusan Uhrin! „Câinii, la 90 de minute de Liga 2

"U" Cluj - Dinamo 2-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„U” Cluj – Dinamo 2-0. Cele două echipe s-au luptat „în familie” la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Echipa lui Erik Lincar a câştigat cu 2-0, graţie reuşitelor lui Remacle şi Boiciuc. „Câinii” sunt obligaţi să câştige returul de săptămâna viitoare pentru a nu retrograda în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1.

„U” Cluj – Dinamo 2-0

Min. 90: Fluier final! Universitatea Cluj a câştigat manşa tur a barajului de promovare. 

Min. 83: GOOOL Universitatea Cluj! Boiciuc a dus scorul la 2-0. Ioan Filip, fost dinamovist, a oferit o pasă de gol superbă. 

Min 47: Ocazie uriaşă Dinamo! Cosmin Matei a lovit bara!

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+5: Pauză pe Cluj Arena!

Min. 24: Ocazie uriaşă Ely Fernandes! Fotbalistul lui „U” Cluj a ratat incredibil din faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: GOOOL Universitatea Cluj! Remacle a deschis scorul după o gafă uriaşă a lui Mihai Eşanu. Portarul lui Dinamo a avut o intrare criminală asupra lui Tescan, în urma căreia risca direct cartonaşul roşu.

Min. 1: A început meciul!

Universitatea Cluj: Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Filip, Pires – Tescan, Remacle, Ely Fernandes – Boiciuc

Antrenor: Erik Lincar

Dinamo: Eșanu – Moura, Carp, Aloe, Filip – Răuță, Pierret – Bordușanu, Matei, Torje – Irobiso

Antrenor: Dusan Uhrin

U Cluj și Dinamo dau astăzi prima bătălie la barajul pentru Liga 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Update 15.00: Potrivit gsp.ro, până acum s-au vândut 20.000 de bilete pentru meciul de la Cluj. Dintre acestea, 6.000 au fost achiziționate de fanii lui Dinamo.

„U” Cluj – Dinamo, LIVE TEXT | Duel „fratricid” la barajul pentru Liga 1

Celălalt baraj pentru menținere/promovare în Liga 1 se va disputa între Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

U Cluj și Dinamo s-au întâlnit ultima oară în 2017, în optimile de finală ale Cupei României. Atunci, trupa din „Ștefan cel Mare” s-a impus la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar.

În campionat, cele două echipe s-au duelat ultima oară în 2015. „Câinii” au câștigat categoric partida respectivă, din Liga 1, cu scorul de 3-0.

„U” Cluj – Dinamo | Echipele probabile:

U Cluj: Gorcea – R. Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – R. Pires, Balgiu – Hofman, Ely Fernandes, Tescan – Boiciuc

Antrenor: Erik Lincar

Dinamo: Eșanu – Moura, Jovanovici, Carp, St. Filip – G. Crețu, Pierret, Răuță, Torje – C. Matei – Irobiso

Antrenor: Dusan Uhrin

U Cluj – Dinamo | Dusan Uhrin, îngrijorat înaintea barajului: „Au jucători de prima ligă!”

Dusan Uhrin consideră că șansele sunt 50-50 pentru locul din Liga 1. Antrenorul lui Dinamo a lăudat la scenă deschisă pe U Cluj, amintind că pe unii dintre jucătorii „șepcilor roșii” i-a pregătit.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.”, a spus Dusan Uhrin, înaintea meciului de baraj, cu U Cluj.

Partida retur, din „Ștefan cel Mare”, se va disputa pe 28 mai, de la ora 20:30.

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și