Închide meniul

Milan, campioană în Serie A! Zlatan Ibrahimovic și-a îndeplinit obiectivul: „Asta e adrenalina mea!” Cum s-a decis să revină la Milano

Publicat: 23 mai 2022, 8:31

Reclamă
Milan, campioană în Serie A! Zlatan Ibrahimovic și-a îndeplinit obiectivul: „Asta e adrenalina mea! Cum s-a decis să revină la Milano

Zlatan Ibrahimovic ac;tigat titlul cu AC Milan

Ce scria Zlatan Ibrahimovic ]n carte asa | Profimedia

Milan, campioană în Serie A, după 11 ani. Zlatan Ibrahimovic a reușit ce și-a propus în urmă cu doi ani și jumătate, atunci când a decis să revină la Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul a dezvăluit în cartea sa, ‘Adrenalina’, că a ales actuala campioană a Italiei pentru că „era în cel mai mare rahat” și voia să o readucă în top. I-a ieșit!

La sfârșitul anului 2019, Zlatan Ibrahimovic decidea să revină în Italia. Deși dorința sa inițială a fost să meargă la Napoli, pentru a-i călca pe urme lui Maradona, a ajuns până la urmă la Milano.

Milan, campioană în Serie A

Aflat în căutarea unei noi provocări, după aventura din America, Zlatan i-a transmis regretatului Mino Raiola că vrea să revină la Milan. A fost nevoie de revenirea lui Ibrahimovic pentru ca echipa la care evoluează și Ciprian Tătărușanu să cucerească din nou titlul. Și în 2011 Zlatan îmbrăca tricoul rossonerilor.

După câteva zile, l-am sunat pe Mino și l-am întrebat: – „Cine are cea mai mare nevoie de mine? Cine este în cel mai mare rahat?” Eu nu căutam un contract, căutam o provocare. ‘Milan a pierdut cu 5-0 la Bergamo”, mi-a răspuns.

Reclamă
Reclamă

De obicei, din principiu, nu mă întorc la o echipă la care am mai jucat, cu riscul de a juca mai slab decât am făcut-o prima dată. Dar de data asta, era diferit. Milan pierduse cu 5-0.

I-am ordonat lui Mino: „Caută-i pe cei de la Milan! Mergem la Milan!”

Provocarea mea va fi să readuc în top unul dintre cele mai prestigioase cluburi din lume. Dacă reușesc, va însemna mai mult decât am făcut la toate celelalte cluburi din carieră. Asta e adrenalina mea”, se arată în cartea lui Ibrahimovic.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan ”like a boss”

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

Zlatan, ajuns la 40 de ani, a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și