Închide meniul
VIDEO

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan ”like a boss”, cu trabucul în gură și cu șampania în mână

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 22:28

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan ”like a boss”, cu trabucul în gură și cu șampania în mână

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan ”like a boss”

Zlatan Ibrahimovic sărbătorește titlul câștigat de Milan / Profimedia Images

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan, ajuns la 40 de ani, a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Chiar și așa, el a marcat opt goluri în cele 23 de partide adunate în Serie A pentru ”Diavolii Roșii”. El a contribuit astfel la al 19-lea titlu de campioană din istoria rossonerilor. Pentru el, este al doilea, după cel din sezonul 2010-2011.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, campion în Italia cu AC Milan

AC Milan, la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, a câştigat, duminică, pentru a 19-a oară campionatul Italiei.

În ultima etapă din Serie A, AC Milan, cu Tătăruşanu rezervă, a învins în deplasare echipa lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, scor 3-0. Chiricheş a fost şi el rezervă. Au marcat Giroud ’17, ’32 şi Kessie ’36.

Rivala Inter Milano, cu Ionuţ Radu rezervă, a învins cu scorul de 3-0 echipa Sampdoria. Au înscris Perisic ’49 şi Correa ’55, ’57.

Reclamă 4 / 0/3

Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte. Internauţii amintesc de un penalty apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter.

Primele patru clasate, AC Milan, Inter, Napoli şi Juventus, vor evolua în grupele Ligii Campionilor, locurile 5 şi 6, Lazio şi AS Roma, vor juca în grupele Liigi Europa, iar poziţia a 7-a, Fiorentina, va participa în play-off-il Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și