Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB: „I-a fost furat titlul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2022, 11:21

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB: „I-a fost furat titlul

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat asigurări că Toni Petrea va semna un nou contract cu FCSB.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția. 

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside. 

Reclamă
Reclamă

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Toni Petrea vrea să discute cu Gigi Becali

Toni Petrea a anunţat că ar vrea să discute cu Gigi Becali înainte de a semna un nou contract.

O evoluție bună în acest play-off, cu rezultate bune. Am reușit să ne apropiem foarte bine de primul loc. Nu am reușit să câștigăm penultima etapă, cu FC Voluntari, care ne-ar fi permis să jucăm acest meci cu titlul pe masă. Țin să felicit jucătorii, echipa, pentru modul în care s-au comportat, au evoluat și au crezut până la final că putem câștiga acest campionat.

Reclamă

Meciul din acestă seară, un meci frumos, în care ne doream victoria pentru a termina acest sezon cu fruntea sus. Mulțumesc suporterilor, oamenilor de la Buzău, care au venit și ne-au susținut.

Mulțumesc pentru susținere. Am discutat și eu cu liderul galeriei, zilele trecute, dar trebuie să discut și eu cu patronul echipei. 

Anul trecut am avut dezamăgirea de a nu câștiga campionatul, în condițiile în care fusesem de la început. Acum, am preluat echipa pe parcurs. Evoluția și rezultatele pe care le-am obținut m-au făcut să mă gândesc mai bine dacă să continui sau nu.

Cred că introducerea VAR-ului va fi un avantaj important pentru campionatul nostru. Într-adevăr, în acest sezon, au fost destul de multe greșeli de arbitraj. Acum, nu neapărat voite. Trebuie să avem o oarecare înțelegere și pentru arbitrii. Sunt și ei supuși unei presiuni.

(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și