Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB: „I-a fost furat titlul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2022, 11:21

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB: „I-a fost furat titlul

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat asigurări că Toni Petrea va semna un nou contract cu FCSB.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

Reclamă

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția. 

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside. 

Reclamă

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Toni Petrea vrea să discute cu Gigi Becali

Toni Petrea a anunţat că ar vrea să discute cu Gigi Becali înainte de a semna un nou contract.

O evoluție bună în acest play-off, cu rezultate bune. Am reușit să ne apropiem foarte bine de primul loc. Nu am reușit să câștigăm penultima etapă, cu FC Voluntari, care ne-ar fi permis să jucăm acest meci cu titlul pe masă. Țin să felicit jucătorii, echipa, pentru modul în care s-au comportat, au evoluat și au crezut până la final că putem câștiga acest campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul din acestă seară, un meci frumos, în care ne doream victoria pentru a termina acest sezon cu fruntea sus. Mulțumesc suporterilor, oamenilor de la Buzău, care au venit și ne-au susținut.

Mulțumesc pentru susținere. Am discutat și eu cu liderul galeriei, zilele trecute, dar trebuie să discut și eu cu patronul echipei. 

Anul trecut am avut dezamăgirea de a nu câștiga campionatul, în condițiile în care fusesem de la început. Acum, am preluat echipa pe parcurs. Evoluția și rezultatele pe care le-am obținut m-au făcut să mă gândesc mai bine dacă să continui sau nu.

Cred că introducerea VAR-ului va fi un avantaj important pentru campionatul nostru. Într-adevăr, în acest sezon, au fost destul de multe greșeli de arbitraj. Acum, nu neapărat voite. Trebuie să avem o oarecare înțelegere și pentru arbitrii. Sunt și ei supuși unei presiuni.

(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”