Închide meniul

CFR Cluj, exemplu de „aşa nu” pentru Gigi Becali! Patronul FCSB, „săgeţi” către rivali: „Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are?”

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 21:42

Reclamă
CFR Cluj, exemplu de „aşa nu pentru Gigi Becali! Patronul FCSB, „săgeţi către rivali: „Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are?

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB/ Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj este exemplu de „aşa nu” pentru Gigi Becali. Patronul FCSB continuă războiul cu rivalii din Gruia şi a lansat noi „săgeţi”. Latifundiarul din Pipera a scos în evidenţă datoriile pe care le are campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este hotărât să nu investească niciun ban în următoarea perioadă de transferuri. Patronul vicecampioanei vrea să obţină profit, însă fără să mai facă mutări de milioane de euro.

CFR Cluj, exemplu de „aşa nu” pentru Gigi Becali

”Nu aduc pe nimeni. Ce să fac? Eu nu v-am spus că nu putem să luăm? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla, că mai dau banii mei la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da. Eu sunt omul care nu concepe că toată lumea câștigă bani și numai unul, prostul, Becali, pierde bani. Fiecare câștigă, toată lumea, o mie, două, trei, doar eu pierd.

Chiar dacă investițiile vor fi minime, Gigi Becali consideră că asta nu înseamnă neapărat că următorul an este unul pierdut pentru FCSB. Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are? A câștigat cinci ani campionatul și are datorii de 30 de milioane. Eu am demonstrat că se poate, cu tăieri de bani când îs probleme și vânzări. Așa am demonstrat eu și o să demonstrez, dar nu mai zic, o să fac”, a transmis Gigi Becali, citat de digisport.ro.

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile lui CFR Cluj față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Reclamă

De partea cealaltă, în 2021, vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Gigi Becali, avertisment pentru Vasile Dîncu

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Vasile Dîncu. Recent, Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă patronul FCSB şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei. Latifundiarul din Pipera a răbufnit la scurt timp.

„Tată, eu îl credeam băiat deștept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern o greșește rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitație-închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo. Ei nu trebuie să facă nicio licitație pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum știu ei mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut? Sau își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe «Oblemenco»?

Uite că până la urmă Mititelu a intrat, iar Dîncu trebuie să înțeleagă că și eu am dreptul dacă plătesc să joc în Ghencea. Eu o să trimit hârtie la Parlament, iar dacă vorbesc în presă o fac, deoarece oamenii trebuie să fie informați despre demersurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și