Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Vasile Dîncu: „Își pune ambiția cu mine? Îl credeam băiat deștept!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 16:33 / Actualizat: 26 mai 2022, 23:46

Gigi Becali, avertisment pentru Vasile Dîncu: „Își pune ambiția cu mine? Îl credeam băiat deștept!

Gigi Becali, un car de nervi după România - Muntenegru 0-3

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Vasile Dîncu. Recent, Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă patronul FCSB şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei. Latifundiarul din Pipera a răbufnit la scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tată, eu îl credeam băiat deștept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern o greșește rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitație-închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo. Ei nu trebuie să facă nicio licitație pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum știu ei mai bine.

Gigi Becali, avertisment pentru Vasile Dîncu

Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut? Sau își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe «Oblemenco»?

Uite că până la urmă Mititelu a intrat, iar Dîncu trebuie să înțeleagă că și eu am dreptul dacă plătesc să joc în Ghencea. Eu o să trimit hârtie la Parlament, iar dacă vorbesc în presă o fac, deoarece oamenii trebuie să fie informați despre demersurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

Dîncu le-a transmis conducătorilor de la FCSB că ar fi trebuit să facă o cerere la Minister, astfel încât să existe o hotărâre de Guvern.

„FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica l-a atacat pe Vasile Dîncu

Şi Mihai Stoica i-a oferit o replică tăioasă lui Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a spus că Florin Tănase nu a investit în stadion. Managerul general al FCSB e de părere că afirmațiile lui Vasile Dîncu sunt ”bazaconii” și că ar trebuie să se înceteze cu astfel de lucruri.

„Eu am văzut răspunsuri oficiale din care nu am înțeles nimic, foarte multe răspunsuri. Nici din ce a spus domnul ministru nu am înțeles nimic.

N-are nicio logică… noi suntem poporul român, Tănase e poporul român. Nu știu ce vrea Dîncu, probabil nu vrea să jucăm acolo și să producă o pagubă la buget acest stadion. Dar dacă nu e problemă, că în buget încape orice… 600 de inși care au ales să meargă acolo.

Ce mi-aș dori, ca să se înțeleagă, e ca ei să promoveze. Țineți minte că Rapid când juca în C umplea Regia. Rapid e echipa suporterilor, FCSB e echipa suporterilor pentru numele lui Dumnezeu. CSA a jucat cu Slobozia, au venit 600 de suporteri.

Se va ține cont de comunitate pe Giulești și nu vom juca acolo, la fel s-ar întâmpla și când va fi gata stadionul lui Dinamo. Cum să nu fie FCSB Steaua. Eu sunt în club din 2002 și am fost în tur în perioada aia, am rămas în retur tot noi în prima ligă… dar atât timp cât iese ministrul apărării și spune că nu sunt și banii lui Tănase. Noi plătind taxe pentru salariul lui Tănase. Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și