Închide meniul

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League: „Trăim cu amărăciune!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 mai 2022, 13:04

Reclamă
Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League: „Trăim cu amărăciune!

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: "Nu e vreun specialist!"

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League. Preşedintele oltenilor a amintit de obiectivele ratate ale echipei lui Laurenţiu Reghecampf, câştigarea Ligii 1 sau a Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele, din păcate nu s-au realizat. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu, dar până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. Sperăm că vom avea un alt parcurs, o altă atitudine, să facem uitat ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci.

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League

Sper să ne pregătim mult mai bine în sensul ăsta, să avem un alt comportament, ca să mulțumim lumea. Ați văzut, și astăzi seară au fost alături de noi, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciurile cu FCSB și la semifinală, dar lumea e alături de noi și trebuie să-o răsplătim”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit orangesport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0. Antrenorul oltenilor a răbufnit după ce echipa sa a învins ocupanta locului 8 din Liga 1. „Reghe” cere LPF şi FRF să schimbe regulamentul în scurt timp.

„Încerc să fiu politicos. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care termină pe locul 3 să joace un asemenea baraj. Joc cu o echipă care joacă cu Clinceni şi Mediaş şi risc în ultimul meci. Nu mi pare ok. Sunt antrenorul Universităţii Craiova. Se întâmplă şi pierzi un asemenea meci.

Reclamă

Nu văd rostul. Cu ce ajută fotbalul românesc o echipă care nu are buget şi echipă? Play-out e play-out. Pune-mă să joc cu o echipă care a investit, care vrea să meargă. Dacă pierdeam meciul din seara asta, probabil eram dat afară.

A fost mult stres degeaba. Oamenii care analizează văd foarte uşor lucrurile. Muncim un an de zile şi avem de jucat un asemenea meci. Ei n-au bani, n-au buget, dar li s-a dat un buget. Urmează o perioadă grea pentru echipa naţională.

Oamenii de la Ligă şi Federaţie trebuie să se întâlnească. Dă bani pentru performanţă. Eu am un contrat pe doi ani de zile. Îmi doresc să câştig un campionat cu Craiova. Avem o întâlnire cu domnul Rotaru”, a răbufnit Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele româneşti care vor juca în cupele europene

Ştim toate echipele româneşti care vor juca în cupele europene. Universitatea Craiova este ultima echipă care a obţinut biletele pentru Europa, după ce a învins-o pe FC Botoşani la baraj, scor 2-0.

CFR Cluj, campioana României, va juca în preliminariile UEFA Champions League, unde va ataca grupele cele mai importante competiţii intercluburi. FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi se vor mulţumi cu UEFA Conference League, a treia competiţie europeană.

CFR Cluj va începe aventura europeană chiar în primul tur. Doar şase locuri au rămas valabile pentru grupele UEFA Champions League.

De partea cealaltă, FCSB va juca direct în turul al doilea preliminar în Conference League. La fel vor evolua şi Sepsi, câştigătoarea Cupei României, dar şi Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și