Închide meniul

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League: „Trăim cu amărăciune!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 mai 2022, 13:04

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League: „Trăim cu amărăciune!

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: "Nu e vreun specialist!"

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League. Preşedintele oltenilor a amintit de obiectivele ratate ale echipei lui Laurenţiu Reghecampf, câştigarea Ligii 1 sau a Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele, din păcate nu s-au realizat. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu, dar până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. Sperăm că vom avea un alt parcurs, o altă atitudine, să facem uitat ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci.

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League

Sper să ne pregătim mult mai bine în sensul ăsta, să avem un alt comportament, ca să mulțumim lumea. Ați văzut, și astăzi seară au fost alături de noi, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciurile cu FCSB și la semifinală, dar lumea e alături de noi și trebuie să-o răsplătim”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit orangesport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0. Antrenorul oltenilor a răbufnit după ce echipa sa a învins ocupanta locului 8 din Liga 1. „Reghe” cere LPF şi FRF să schimbe regulamentul în scurt timp.

„Încerc să fiu politicos. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care termină pe locul 3 să joace un asemenea baraj. Joc cu o echipă care joacă cu Clinceni şi Mediaş şi risc în ultimul meci. Nu mi pare ok. Sunt antrenorul Universităţii Craiova. Se întâmplă şi pierzi un asemenea meci.

Reclamă

Nu văd rostul. Cu ce ajută fotbalul românesc o echipă care nu are buget şi echipă? Play-out e play-out. Pune-mă să joc cu o echipă care a investit, care vrea să meargă. Dacă pierdeam meciul din seara asta, probabil eram dat afară.

A fost mult stres degeaba. Oamenii care analizează văd foarte uşor lucrurile. Muncim un an de zile şi avem de jucat un asemenea meci. Ei n-au bani, n-au buget, dar li s-a dat un buget. Urmează o perioadă grea pentru echipa naţională.

Oamenii de la Ligă şi Federaţie trebuie să se întâlnească. Dă bani pentru performanţă. Eu am un contrat pe doi ani de zile. Îmi doresc să câştig un campionat cu Craiova. Avem o întâlnire cu domnul Rotaru”, a răbufnit Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele româneşti care vor juca în cupele europene

Ştim toate echipele româneşti care vor juca în cupele europene. Universitatea Craiova este ultima echipă care a obţinut biletele pentru Europa, după ce a învins-o pe FC Botoşani la baraj, scor 2-0.

CFR Cluj, campioana României, va juca în preliminariile UEFA Champions League, unde va ataca grupele cele mai importante competiţii intercluburi. FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi se vor mulţumi cu UEFA Conference League, a treia competiţie europeană.

CFR Cluj va începe aventura europeană chiar în primul tur. Doar şase locuri au rămas valabile pentru grupele UEFA Champions League.

De partea cealaltă, FCSB va juca direct în turul al doilea preliminar în Conference League. La fel vor evolua şi Sepsi, câştigătoarea Cupei României, dar şi Universitatea Craiova.

Recomandări
  • Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și