Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0 | Laurenţiu Reghecampf, discurs dur: „Cea mai mare tâmpenie! Puteam fi dat afară!” Ce spune despre viitorul său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 23:04

Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0 | Laurenţiu Reghecampf, discurs dur: „Cea mai mare tâmpenie! Puteam fi dat afară! Ce spune despre viitorul său

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0. Antrenorul oltenilor a răbufnit după ce echipa sa a învins ocupanta locului 8 din Liga 1. „Reghe” cere LPF şi FRF să schimbe regulamentul în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Încerc să fiu politicos. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care termină pe locul 3 să joace un asemenea baraj. Joc cu o echipă care joacă cu Clinceni şi Mediaş şi risc în ultimul meci. Nu mi pare ok. Sunt antrenorul Universităţii Craiova. Se întâmplă şi pierzi un asemenea meci. Nu văd rostul. Cu ce ajută fotbalul românesc o echipă care nu are buget şi echipă? Play-out e play-out. Pune-mă să joc cu o echipă care a investit, care vrea să meargă. Dacă pierdeam meciul din seara asta, probabil eram dat afară.

Laurenţiu Reghecampf, discurs dur după Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-0

A fost mult stres degeaba. Oamenii care analizează văd foarte uşor lucrurile. Muncim un an de zile şi avem de jucat un asemenea meci. Ei n-au bani, n-au buget, dar li s-a dat un buget. Urmează o perioadă grea pentru echipa naţională. Oamenii de la Ligă şi Federaţie trebuie să se întâlnească. Dă bani pentru performanţă. Eu am un contrat pe doi ani de zile. Îmi doresc să câştig un campionat cu Craiova. Avem o întâlnire cu domnul Rotaru”, a răbufnit Laurenţiu Reghecampf.

Sorin Cârţu şi Andrei Ivan, reacţii după victoria cu FC Botoşani

Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, este deja cu gândul la cupele europene. „Trebuie să vedem cum ne comportăm în continuare. Obiectivul a fost Cupa României. Trăim cu amărăciunea asta. Sperăm că vom avea o altfel de atitudine, un altfel de parcurs. Sperăm să uităm ce s-a întâmplat în anii trecuţi. Fanii au fost alături de noi”, a declarat Sorin Cârţu.

Andrei Ivan speră ca Laurenţiu Reghecampf să rămână în Bănie. „Am alergat foarte mult. Au fost momente şi bune şi mai puţin bune. Mister ne-a fost alături mereu. Nu cred că va pleca, dar nu pot promite că va rămâne”, a spus şi Andrei Ivan.

Reclamă

Universitatea Craiova, în preliminariile Conference League

Ştim toate echipele româneşti care vor juca în cupele europene! Universitatea Craiova este ultima echipă care a obţinut biletele pentru Europa, după ce a învins-o pe FC Botoşani la baraj, scor 2-0.

CFR Cluj, campioana României, va juca în preliminariile UEFA Champions League, unde va ataca grupele cele mai importante competiţii intercluburi. FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi se vor mulţumi cu UEFA Conference League, a treia competiţie europeană.

CFR Cluj va începe aventura europeană chiar în primul tur. Doar şase locuri au rămas valabile pentru grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, FCSB va juca direct în turul al doilea preliminar în Conference League. La fel vor evolua şi Sepsi, câştigătoarea Cupei României, dar şi Universitatea Craiova.

Programul meciurilor în preliminariile Conference League:

turul 2: 21 iulie (turul) / 28 iulie (returul)
turul 3: 4 august (turul) / 11 august (returul)
play-off: 18 august (turul) / 25 august (returul)

Laurenţiu Reghecampf, pe lista FCSB

Toni Petrea nu a semnat noul contract cu FCSB, însă i-a promis lui Gigi Becali că rămâne pe banca roş-albaştrilor. Dacă nu va semna, două nume importante se află pe lista latifundiarului din Pipera, care vrea ca echipa sa să ajungă în grupele UEFA Conference League.

Toni Petrea a ratat obiectivul principal al clubului, titlul, şi a rămas liber de contract. Acesta nu a semnat cu echipa lui Gigi Becali, dar s-a înţeles verbal cu omul de afaceri, potrivit gsp.ro. În cazul în care Petrea s-ar răzgândi pe ultima sută de metri, Becali ar avea două opţiuni.

Nicolae Dică şi Laurenţiu Reghecampf sunt cei doi antrenori pe care îi vrea Gigi Becali, potrivit sport.ro. „Dicanio” este liber de contract, după aventura la echipa naţională, unde a fost secundul lui Mirel Rădoi. Cu Dică pe bancă, FCSB a ajuns ultima oară în primăvara europeană.

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf se află la Universitatea Craiova şi are o clauză de 300.000 de euro. Antrenorul a ratat şi el obiectivele la gruparea din Bănie, titlul şi câştigarea Cupei României.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și