Închide meniul
VIDEO

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid! Golul lui Karim Benzema, anulat de VAR

Cosmin Cioboată Publicat: 28 mai 2022, 23:40

Reclamă
Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid! Golul lui Karim Benzema, anulat de VAR

Golul lui Karim Benzema a fost anulat

Karim Benzema, în timpul finalei UEFA Champions League / Profimedia

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, în prim-plan cu Karim Benzema. Atacantul „galacticilor” a reușit să deschidă scorul la Paris, dar golul a fost în cele din urmă anulat pentru offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a trimis în plasă din interiorul careului, după o ieșire neinspirată a lui Alisson. Bucuria jucătorilor Realului a fost însă oprită de arbitrii din camera VAR.

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid! Golul lui Karim Benzema, anulat de VAR

Mingea a ajuns cu noroc la Benzema, după un ricoșeu incredibil în careul „cormoranilor”. Balonul s-a lovit de mai mulți jucători până să sară la starul francez.

A fost nevoie de intervenția tehnologiei VAR pentru a stabili dacă pasa a venit de la Federico Valverde, colegul lui Benzema, sau de la unul dintre Fabinho și Ibrahima Konate, jucătorii lui Liverpool cu care mijlocașul uruguayan se afla în duel.

După câteva minute tensionate pe Stade de France, arbitrii au hotărât că mingea a fost atinsă în primă fază de Valverde, iar poziția lui Benzema a fost una neregulamentară.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO

La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, după o primă repriză spectaculoasă. În ciuda golului anulat al lui Real Madrid, Liverpool a fost echipa mai periculoasă. Thibaut Courtois a fost impecabil și a intervenit miraculos în fața lui Mohamed Salah și Sadio Mane.

Reclamă 4 / 0/3

Thibaut Courtois, intervenţii colosale în Liverpool – Real Madrid

Liverpool a început fulminant finala UEFA Champions League cu Real Madrid. Elevii lui Jurgen Klopp au ratat două ocazii uriaşe.

În minutul 16, Thibaut Courtois a avut o intervenţie uluitoare în faţa lui Salah. Alexander Arnold a pătruns pe partea dreaptă, iar Salah a reluat spectaculos din 6 metri. Belgianul din poarta echipei lui Carlo Ancelotti a avut o intervenţie formidabilă şi a blocat mingea cu un reflex uluitor. Peste numai un minut, Courtois a reţinut şi şutul lui Thiago.

Thibaut Courtois şi-a continuat recitalul şi în faţa lui Sadio Mane, care a tras din interiorul careului. Belgianul a respins şutul lui Mane în bară, iar scorul a rămas, în continuare, 0-0.

Courtois, vrea să dea gol din penalty în finala UEFA Champions League

Thibaut Courtois a anunţat, înaintea finalei Ligii Campionilor cu Liverpool, că nu ar refuza să bată un penalty dacă i se va cere acest lucru.

Cu siguranță, nu aș fi unul dintre primii cinci executanți. Dar poate după aceea, dacă trebuie să execuți, trebuie să o faci. Nu mă tem. Este un moment pentru a străluci. Am câștigat un meci împotriva lui Atletico Madrid în Supercupă, acum doi ani, când am salvat un penalty, iar în acest sezon am parat trei penalty-uri în toate competițiile.

Când jucam la Chelsea, am înscris din penalty în pre-sezon, împotriva lui PSG, în 2015, iar împotriva lui Arsenal, în Community Shield în 2017, am ratat unul. Atunci, antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, m-a pus să execut pentru că știa că pot să trag bine, dar să fiu în acea poziție într-un moment important este diferit”, a declarat Thibaut Courtois, potrivit The Guardian.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și