Închide meniul

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt ACUM invitatele lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile handbalistelor care au devenit campioane cu Rapid

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 10:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt ACUM invitatele lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile handbalistelor care au devenit campioane cu Rapid

Oana Manea s-a retras din fotbal

Rapid, campioană națională la handbal feminin după 19 ani / Facebook Rapid handbal

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt invitatele lui Cătălin Oprișan. Proaspetele campioane naționale cu Rapid, la handbal, vin cu povești savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a devenit campioană la handbal feminin după o așteptare de 19 ani. Julie Foggea și Oana Manea sunt două dintre eroinele din Giulești, care au dus o luptă aprigă cu CSM București până în ultima etapă a campionatului.

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt invitatele lui Cătălin Oprișan

Julie Foggea a „închis” în nenumărate rânduri poarta echipei pregătite de spaniolul Carlos Viver. Portarul din Franța a avut o prestație de vis inclusiv în partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, câștigată de Rapid cu 34-27, în ultima rundă.

La rândul ei, Oana Lefter (Oana Manea, înainte de căsătorie) a pus umărul semnificativ la primul titlu cucerit de rapidiste după o pauză de aproape de două decenii.

Sezonul fabulos al fetelor din Giulești a reprezentat și ultimul din cariera Oanei Lefter. Sportiva de 37 de ani și-a anunțat retragerea, după un parcurs fabulos în lumea handbalului. De-a lungul carierei, Oana a cucerit 13 titluri de campioană a României, precum și un trofeu EHF Champions League.

Reclamă

„Au fost foarte multe emoţii, a fost ultimul meci în sala unde am început handbal. Sunt foarte bucuroasă că am ieşit campioane şi mă las din nou pe uşa din faţă. Avem un public minunat, au fost mereu lângă noi, şi nici nu vreau să mă gândesc ce va fi la anul în Champions League.”, a spus Oana Lefter, pentru TVR, după câștigarea titlului alături de Rapid.

Rapid, campioană la handbal feminin după 19 ani

Este cel de-al 6-lea titlu naţional din palmaresul Rapidului, după cele obținute în 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003.

Rapid a încheiat sezonul cu 69 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti are 68, astfel că titlul naţional revine formaţiei din Giuleşti, campioana din 2021 este vicecampioană, iar podiumul este completat de SCM Râmnicu Vâlcea 55.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid va evolua sezonul viitor şi în Champions League, competiţie în care are şanse la wild-card şi vicecampioana CSM Bucureşti.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și