Închide meniul

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt ACUM invitatele lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile handbalistelor care au devenit campioane cu Rapid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 10:20

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt ACUM invitatele lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile handbalistelor care au devenit campioane cu Rapid

Oana Manea s-a retras din fotbal

Rapid, campioană națională la handbal feminin după 19 ani / Facebook Rapid handbal

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt invitatele lui Cătălin Oprișan. Proaspetele campioane naționale cu Rapid, la handbal, vin cu povești savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a devenit campioană la handbal feminin după o așteptare de 19 ani. Julie Foggea și Oana Manea sunt două dintre eroinele din Giulești, care au dus o luptă aprigă cu CSM București până în ultima etapă a campionatului.

AS.ro LIVE | Julie Foggea și Oana Manea sunt invitatele lui Cătălin Oprișan

Julie Foggea a „închis” în nenumărate rânduri poarta echipei pregătite de spaniolul Carlos Viver. Portarul din Franța a avut o prestație de vis inclusiv în partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, câștigată de Rapid cu 34-27, în ultima rundă.

La rândul ei, Oana Lefter (Oana Manea, înainte de căsătorie) a pus umărul semnificativ la primul titlu cucerit de rapidiste după o pauză de aproape de două decenii.

Sezonul fabulos al fetelor din Giulești a reprezentat și ultimul din cariera Oanei Lefter. Sportiva de 37 de ani și-a anunțat retragerea, după un parcurs fabulos în lumea handbalului. De-a lungul carierei, Oana a cucerit 13 titluri de campioană a României, precum și un trofeu EHF Champions League.

Reclamă

„Au fost foarte multe emoţii, a fost ultimul meci în sala unde am început handbal. Sunt foarte bucuroasă că am ieşit campioane şi mă las din nou pe uşa din faţă. Avem un public minunat, au fost mereu lângă noi, şi nici nu vreau să mă gândesc ce va fi la anul în Champions League.”, a spus Oana Lefter, pentru TVR, după câștigarea titlului alături de Rapid.

Rapid, campioană la handbal feminin după 19 ani

Este cel de-al 6-lea titlu naţional din palmaresul Rapidului, după cele obținute în 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003.

Rapid a încheiat sezonul cu 69 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti are 68, astfel că titlul naţional revine formaţiei din Giuleşti, campioana din 2021 este vicecampioană, iar podiumul este completat de SCM Râmnicu Vâlcea 55.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid va evolua sezonul viitor şi în Champions League, competiţie în care are şanse la wild-card şi vicecampioana CSM Bucureşti.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și