Închide meniul

Adrian Mutu începe „revoluţia” la Rapid! La ce jucători a renunţat „Briliantul” şi ce planuri au patronii Dan Şucu şi Victor Angelescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2022, 12:21

Adrian Mutu începe „revoluţia la Rapid! La ce jucători a renunţat „Briliantul şi ce planuri au patronii Dan Şucu şi Victor Angelescu

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu începe „revoluţia” la Rapid. Dan Șucu şi Victor Angelescu, patronii din Giuleşti, vor să transforme clubul într-o forță în Liga 1, după mulți ani în care giuleștenii s-au chinuit în ligile inferioare, fără aspirații la nivel înalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a transmis că a renunţat deja la Matias Perez Acuna, iar Petre Goge se află şi el pe posibila listă a plecărilor.

Adrian Mutu începe „revoluţia” la Rapid

„Eu cred că asta ar trebui să întrebați clubul, eu îi pistonez în fiecare zi. Noi discutăm toți, e normal să facem o alegere comună. Eu am făcut o listă cu jucătorii pe care îi doresc. Majoritatea sunt din campionatul nostru. Am renunțat la Acuna. Sunt niște jucători care au ajutat și au primit și bonusuri pentru tot ce au făcut pentru Rapid, merită acest lucru. Sunt jucători ca Goge, care a fost din Liga 4. Se întâmplă la orice echipă din lumea asta. Nu pot să dau un număr exact.

Clubul are o listă de la mine cu jucători chiar și din România. Rapidul își permite acum să facă și transferuri cu bani. Există un buget, sunt tratative cu acești jucători, dar nu putem să luăm decizii până nu vedem ce transferuri se fac. Vedem dacă se pupă cu obiectivul pe care îl avem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League.

Reclamă

Meciurile cu Bosnia şi Finlanda vor fi transmise de Antena 1, pe 7 iunie, respectiv 11 iunie, de la 21.45.

Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei. Primele două apariții vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie – marți 7 iunie, ora 21.45, Bosnia – România și sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România – Finlanda, meci eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, iar la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, alături de „tricolori” la meciurile din Nations League

Adrian Mutu este alături de naționala României la meciurile din Nations League. Noul specialist de la Antena 1 este optimist înaintea meciurilor din noua campanie, pe care „tricolorii” lui Edi Iordănescu le vor disputa în luna iunie.

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Mutu are mare încredere în jucătorii lui Edi Iordănescu și se gândește chiar la o clasare pe locul 1 în grupa din Nations League.

„Cred în România, cred în naționala noastră! Hai să ne ridicăm împreună. Hai, România! În fiecare zi”, a spus Adrian Mutu, pentru AS.ro.

„Briliantul” consideră că România poate câștige în fața oricărui adversar din grupa din Nations League, chiar dacă Bosnia, spune el, se află la un nivel aproximativ egal cu al „tricolorilor”. „La prima vedere, putem învinge fiecare echipă. Avem șanse (n.r. – la primul loc din grupă), pe hârtie doar Bosnia pare la fel sau puțin mai favorită decât noi”

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și