Închide meniul

Vlad Chiricheş poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut de Gianluca Di Marzio

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2022, 9:09

Reclamă
Vlad Chiricheş poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut de Gianluca Di Marzio

Vlad Chiricheş va juca la Cremonese

Vlad Chiricheş, în tricoul lui Sassuolo / Profimedia Images

Vlad Chiricheş poate prinde transferul vieţii, chiar şi după meciul dezastruos făcut în Muntenegru, unde România a fost învinsă cu 2-0, după două goluri la care fundaşul de 32 de ani a gafat decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform cunoscutului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, stopperul lui Sassuolo este dorit de Galatasaray, echipă la care mai evoluează deja alţi doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Vlad Chiricheş poate prinde transferul vieţii

Di Marzio nu oferă niciun detaliu despre eventuala mutare, dar românul este trecut pe lista jucătorilor de la Sassuolo de care echipa s-ar putea despărţi în această vară.

Chiricheş e cotat la 2.5 milioane de euro şi vine după un sezon mai degrabă modest, în care a jucat 29 de meciuri în Serie A, fără să-şi treacă în cont gol sau pasă decisivă. Nici în defensivă evoluţiile sale nu au fost apreciate.

Vlad Chiricheș, dorit de AC Monza

Pe de altă parte, Vlad Chiricheș ar putea ajunge la AC Monza, echipa patronată de Silvio Berlusconi. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la Gazzetto dello Sport.

Reclamă
Reclamă

Sassuolo, echipa la care Chiricheș evoluează în prezent, e în relații bune cu AC Monza. Formația lui Berlusconi i-a împrumutat în sezonul trecut de la Sassuolo pe mijlocașii Frattesi și Mazzitelli și vrea să mai ia și alți jucători pentru noua stagiune, în care va juca în Serie A.

Gazzetta dello Sport anunță că printre jucătorii care ar putea ajunge la Monza de la Sassuolo se numără și Vlad Chiricheș. Ceilalți doi sunt fundașul Kaan Ayhan și atacantul Defrel.

Vlad Chiricheş, convins de Edi Iordănescu să nu renunţe la naţionala României

Vlad Chiricheş şi-a dorit în două rânduri, în acest an, să anunţe retragerea de la echipa naţională. De fiecare dată, Edi Iordănescu a fost cel care l-a convins să revină asupra deciziei. Ultima oară a fost chiar după meciul cu Muntenegru, atunci când Chiri a greşit la ambele goluri încasate de tricolori.

Reclamă

„Situația sa, ținând cont de joc și ce s-a scris, Vlad Chiricheș nu e doar căpitanul nostru, ci și unul dintre lideri. E unul dinte puținii jucători care, în mod constant în ultimii ani, a jucat la un nivel foarte bun. E un jucător de care noi nu ne putem lipsi. Și de Maxim s-a scris. Pentru mine nu există subiectul ăsta, ei sunt aici, am nevoie de ei aici. Și Maxim joacă constant în Turcia. Sunt jucători cu personalitate care pot influența grupul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Bosnia.

Din informațiile AS.ro, când Edi Iordănescu a aflat de gândurile pe care le are Vlad Chiricheș, a mers trei zile la Sassuolo, unde l-a convins pe căpitanul naționalei să rămână la prima reprezentativă.

Conform unor surse din Federație, Chiricheș a avut o ”cădere” după meciul cu Muntenegru. Acesta a greșit la golurile primite de România și a vrut din nou să se retragă. Din câte se pare, tot Iordănescu este cel care l-a liniștit în urma unei discuții. Următorul joc al naționalei va fi cu Bosnia, miercuri, 7 iunie, în direct la Antena 1.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și