Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Wesley, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Poveşti savuroase ale fostului brazilian de la FC Vaslui

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 7:00 / Actualizat: 9 iunie 2022, 11:29

Reclamă
AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Wesley, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Poveşti savuroase ale fostului brazilian de la FC Vaslui

Wesley, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Wesley, în timpul unui antrenament / AS.ro

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Wesley, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Fostul atacant brazilian, de la FC Vaslui sau Poli Iași, a venit cu dezvăluiri de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wesley a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2009 – 2012. Brazilianul a fost vicecampion al României în 2012 și a jucat cu echipa din Moldova în grupele UEFA Europa League.

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Wesley, în emisiunea lui Cătălin Oprișan

Fostul atacant, ajuns la 41 de ani, este al doilea cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, după conaționalul Eric de Oliveira.

Wesley și-a făcut academie în Brazilia și vrea să crească fotbaliști pentru cluburile din Europa! Brazilianul care a scris istorie în Liga 1 caută să colaboreze cu echipele din România și să poată aduce tineri talentați, din țara sa, în campionatul nostru. Acesta este și motivul pentru care Wesley Lopez a venit în București.

Wesley vrea să se întâlnească cu mai mulți conducători din Liga 1, în vederea stabilirii unei colaborări. Brazilianul a dezvăluit într-un interviu pentru AntenaSport faptul că Academia sa se află la început de drum. Unul dintre cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1, are, pentru moment, doar cinci antrenori la școala sa de fotbal.

Reclamă

Wesley și-a făcut academie în Brazilia

Deși s-a crezut că Wesley a venit în România doar pentru distracție, să mănânce mici și să bea bere, brazilianul a venit și cu treabă. Totuși, acesta a demonstrat că nu a uitat cum să petreacă românește. Wesley a petrecut alături de bunul său prieten, celălalt brazilian care a scris istorie în Liga 1, Eric.

De când m-am lăsat și până acum, nu am făcut mai nimic. Am muncit în cariera de fotbalist pentru a strânge bani cât să trăiesc liniștit. Soția îmi managerială banii.

Acum m-am decis sa deschid o academie de fotbal pentru a ajuta tinerii care nu au viitor. Vrea să îi iau de pe stradă să îi aduc la fotbal. Prin acestă modalitate îi împiedic și din a se apuca de rele. Mai bine sa vină la fotbal, decât să ajungă la pușcărie.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem abia la început. Avem cinci sau șase antrenori. Suntem în dezvoltare. Vreau să aduc tineri talentați în România. Mă interesează să colaborez cu cluburile din Liga 1. Ar fi o realizare pentru mine să pot aduce jucători aici. România este a doua mea casă„, a spus Wesley pentru AntenaSport.

Povestea brazilianului Wesley o veți afla de la 10:30 în cadrul unui interviu eveniment care va fi difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Wesley Lopes, confundat cu Wesley Sneijder

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

Sneijder a jucat rolul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin. Inițial, Lovin l-a confundat pe Wesley Sneijder cu Wesley Lopes.

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George’”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și