Închide meniul

Eric de Oliveira, în stare gravă la spital! Brazilianul a fost transportat de urgență cu elicopterul, la Târgu Mureș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 23:40

Eric de Oliveira, în stare gravă la spital! Brazilianul a fost transportat de urgență cu elicopterul, la Târgu Mureș

Eric de Oliveira, în stare gravă la spital! Brazilianul a fost transportat de urgență cu elicopterul, la Târgu Mureș

Eric De Oliveira Pereira în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Eric de Oliveira se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Vestea a fost confirmată de familia fostului jucător brazilian din Liga 1. Eric a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș, după ce i s-a făcut rău la Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira trece prin momente teribile. Aflat la Mediaș împreună cu soția sa, fostului jucător de la Gaz Metan i s-a făcut rău și a avut nevoie să fie transportat de urgență la spital.

Eric de Oliveira, în stare gravă la spital

Potrivit gsp.ro, brazilianul a suferit un blocaj renal, iar în prezent se află în sala de operație.

Eric este conștient și așteaptă rezultatul unei angiografii cu tomografie computerizată (CT), în urma căreia medicii vor decide dacă va fi nevoie de montarea unui stent ureteral sau de scoaterea rinichiului, prin intervenție chirurgicală. Conform sursei citate, se pare că o mare parte din rinichii fostului mijlocaș ar fi afectați.

Eric se pregătea să meargă la Cluj, pentru evenimentul Sports Festival, din weekend, în cadrul căruia Adrian Mutu își va face oficial retragerea.

Reclamă

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din Liga 1

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Fostul mijlocaș brazilian a ajuns în campionatul României în 2007, la Gaz Metan. Pandurii, Viitorul Constanța și FC Voluntari sunt celelalte echipe din Liga 1 pentru care a mai jucat Eric de-a lungul carierei.

Eric și-a încheiat cariera în 2021, după o ultimă aventură la Gaz Metan, echipa sa de suflet. Sud-americanul a răbufnit după ce formația medieșeană a intrat în faliment.

Gaz Metan a disputat luna trecută ultimul meci din existența sa de 77 de ani, 0-3 cu Chindia Târgoviște, în ultima etapă a play-out-ului. După meci, Eric de Oliveira a avut o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

„Rămân doar amintirile și toate clipele frumoase. Din păcate, nu-i voi vedea pe copiii mei să îmbrace tricoul clubului meu iubit! Cei care ne-ați distrus, copiii voștri, nepoții și strănepoții vă vor căra rușinea! Dumnezeu să vă ierte! Gazul nu o să moară niciodată…E în inimile noastre!”, a scris Eric de Oliveira, pe Instagram.

Eric a anunțat că are probleme medicale încă din luna decembrie

Eric de Oliveira a dezvăluit încă din luna decembrie că trece printr-o perioadă de coşmar, însă din alte motive medicale. Ajuns la 36 de ani, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a fost avertizat că operaţia de care are nevoie îi va încheia şi cariera. „Nici la plimbare nu pot merge”, a spus brazilianul, în decembrie 2021, pentru Antena Sport.

„Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorţeşte piciorul. Aştept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc şi cu doctorii de acolo.

Am făcut prima intervenţie, după o lună nu am simţit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaş, după 3 zile iar am simţit durere. Mi s-a spus că a fost zdrobită artera şi că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc.

Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aştept să văd ce se întâmplă.

Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aş merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun nu fotbalului”, a spus Eric, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și