Închide meniul

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania. Ajutor uriaş primit de Motor Zaporojie pe durata războiului

Publicat: 9 iunie 2022, 14:45

Reclamă
Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania. Ajutor uriaş primit de Motor Zaporojie pe durata războiului

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania

Motor Zaporojie este campioana Ucrainei / Profimediaimages

Campioana Ucrainei a primit veşti excelente. Din cauza războiului, va juca în liga a doua din Germania. Handbaliştii de la Motor Zaporojie pot răsufla uşuraţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de handbal masculin Motor Zaporojie va evolua în a doua ligă germană începând din luna septembrie, a anunţat Uwe Schwenker, şeful ligii din Germania, potrivit L’Equipe.

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania

Pentru noi era clar: într-o astfel de problemă trebuie luată o decizie democratică de către cluburi. În cele din urmă, o mare majoritate a fost în favoarea unei integrări”, a spus Schweenker pentru agenţia SID, potrivit news.ro.

Motor Zaporojie va juca meciurile de acasă la Dusseldorf. Ligile germane de handbal vor începe în septembrie. De la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie, campionatul Ucrainei este în pauză.

Motor Zaporojie domină handbalul din Ucraina, câştigând titlul de campioană în fiecare an din 2013, şi a participat în mod regulat în Liga Campionilor în ultimele sezoane.

Reclamă

Naţionala de fotbal a Ucrainei a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022

Ucraina a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022. Un autogol a decis duelul de la Cardiff, iar Ţara Galilor a obţinut biletele pentru turneul din Qatar. Imediat după fluierul final, jucătorii ucraineni, care au trăit şi drama războiului, au izbucnit în lacrimi.

Ţara Galilor venea după victoria din semifinala cu Austria, scor 2-1. De partea cealaltă, Ucraina a învins Scoţia, scor 3-1, pentru a ajunge în finala de la Cardiff.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 34. Gareth Bale a executat o lovitură liberă în minutul 35, iar mingea a ajuns în poartă după o deviere total nefericită a lui Yarmolenko.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul final, jucătorii ucraineni au izbucnit în lacrimi. „Faceţi tot ce puteţi să ne duceţi la Cupa Mondială”, le-au transmis soldaţii ucraineni, de pe front, înaintea meciului.

Andriy Yarmolenko, autorul autogolului, a fost devastat după ce ţara sa a ratat prezenţa la turneul din Qatar.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și