Închide meniul

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania. Ajutor uriaş primit de Motor Zaporojie pe durata războiului

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2022, 14:45

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania. Ajutor uriaş primit de Motor Zaporojie pe durata războiului

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania

Motor Zaporojie este campioana Ucrainei / Profimediaimages

Campioana Ucrainei a primit veşti excelente. Din cauza războiului, va juca în liga a doua din Germania. Handbaliştii de la Motor Zaporojie pot răsufla uşuraţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de handbal masculin Motor Zaporojie va evolua în a doua ligă germană începând din luna septembrie, a anunţat Uwe Schwenker, şeful ligii din Germania, potrivit L’Equipe.

Campioana Ucrainei va juca în liga a doua din Germania

Pentru noi era clar: într-o astfel de problemă trebuie luată o decizie democratică de către cluburi. În cele din urmă, o mare majoritate a fost în favoarea unei integrări”, a spus Schweenker pentru agenţia SID, potrivit news.ro.

Motor Zaporojie va juca meciurile de acasă la Dusseldorf. Ligile germane de handbal vor începe în septembrie. De la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie, campionatul Ucrainei este în pauză.

Motor Zaporojie domină handbalul din Ucraina, câştigând titlul de campioană în fiecare an din 2013, şi a participat în mod regulat în Liga Campionilor în ultimele sezoane.

Reclamă

Naţionala de fotbal a Ucrainei a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022

Ucraina a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022. Un autogol a decis duelul de la Cardiff, iar Ţara Galilor a obţinut biletele pentru turneul din Qatar. Imediat după fluierul final, jucătorii ucraineni, care au trăit şi drama războiului, au izbucnit în lacrimi.

Ţara Galilor venea după victoria din semifinala cu Austria, scor 2-1. De partea cealaltă, Ucraina a învins Scoţia, scor 3-1, pentru a ajunge în finala de la Cardiff.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 34. Gareth Bale a executat o lovitură liberă în minutul 35, iar mingea a ajuns în poartă după o deviere total nefericită a lui Yarmolenko.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul final, jucătorii ucraineni au izbucnit în lacrimi. „Faceţi tot ce puteţi să ne duceţi la Cupa Mondială”, le-au transmis soldaţii ucraineni, de pe front, înaintea meciului.

Andriy Yarmolenko, autorul autogolului, a fost devastat după ce ţara sa a ratat prezenţa la turneul din Qatar.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și