Închide meniul

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG! Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi şi decizia lui Kylian Mbappe

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 9:25 / Actualizat: 10 iunie 2022, 11:35

Reclamă
Zinedine Zidane o va antrena pe PSG! Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi şi decizia lui Kylian Mbappe

Zinedine Zidane a scris istorie pe banca lui Real Madrid

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimediaimages

Zinedine Zidane (49 ani) o va antrena pe PSG. Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la Paris şi prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber de contract din vara lui 2021, Zinedine Zidane poate antrena în Ligue 1. „Zizou” are şanse mari să fie înlocuitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, unde îi va pregăti pe Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe.

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG

PSG, care a câştigat titlul în Franţa, vrea să îl aducă pe marele antrenor la Paris pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului – trofeul UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de Daniele Riolo, potrivit AS.com. Nasser Al-Khelaifi este nemulţumit de rezultatele înregistrate de Pochettino şi caută o modalitate prin care să rupă contractul cu acesta.

Titlul cucerit de antrenorul argentinian nu îi îndulcește pe şefii grupării de pe Parc des Princes. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Recent, presa internaţională a anunţat că şi Jose Mourinho este dorit în galaxia de stele de la PSG. Totuşi, „The Special One” a infirmat zvonurile şi a anunţat că va rămâne în continuare la AS Roma, alături de care a câştigat UEFA Conference League.

Reclamă

„Zizou”, omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Daniele Riolo a anunţat că PSG îi va prelungi contractul lui Kylian Mbappe

Daniele Riolo a dezvăluit că Mbappe va semna prelungirea contractului cu PSG, lucru care s-a şi întâmplat. Riolo este jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

Reclamă 4 / 0/3

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, spunea Daniele Riolo, citat de Marca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și