Închide meniul

Jose Mourinho, dorit în galaxia de stele de la PSG! „The Special One” îi poate antrena pe Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iunie 2022, 17:11

Jose Mourinho, dorit în galaxia de stele de la PSG! „The Special One îi poate antrena pe Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar

Jose Mourinho, dorit de PSG

Jose Mourinho, în timpul unui meci / ProfimediaImages

Ce nebunie! Jose Mourinho (59 ani) este dorit în galaxia de stele de la PSG în locul lui Mauricio Pochettino. „The Special One” îi poate antrena pe Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar şi poate lupta, din nou, pentru trofeul UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a cucerit UEFA Conference League cu AS Roma, iar şeicii de la Paris şi-ar dori să îl aducă pe marele antrenor portughez. Mauricio Pochettino a câştigat doar titlul cu PSG, în condiţiile în care obiectivul principal al clubului era trofeul Champions League.

Jose Mourinho, dorit în galaxia de stele de la PSG

Titlul cucerit de jucătorii lui Pochettino nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Astfel, potrivit goal.com, „The Special One” este văzut drept antrenorul perfect pentru campioana Franţei. Dacă ar ajunge la Paris, legendarul antrenor îi poate antrena pe Messi, Kylian Mbappe şi Neymar, „tripleta” care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor în sezonul recent încheiat.

Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United şi Tottenham sunt cluburile pe care le-a antrenat Mourinho înainte să ajungă la AS Roma. Pe banca grupării din capitala Italiei, portughezul a scris istorie şi a cucerit primul trofeu european din istoria clubului – UEFA Conference League.

Reclamă

Mourinho a intrat în istoria fotbalului

Jose Mourinho a intrat în istoria fotbalului după ce a câștigat Conference League cu AS Roma. „The Special One” e specialistul competițiilor europene!

Lusitanul a devenit primul tehnician care câștigă Conference League, Europa League și Champions League. El a câștigat trofee europene cu patru echipe diferite, FC Porto, Inter, Manchester United și acum AS Roma.

Tehnicianul portughez e omul finalelor. Are numai victorii în cele cinci finale europene disputate în carieră: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010), un trofeu Europa League (2017) și acum Conference League (2022).

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho e doar al doilea manager care câștigă cinci trofee europene, după Giovanni Trapattoni. „The Special One” a arătat „manita” după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

„The Special One”, reacţie de mare campion

„Toate trofeele europene sunt importante, doar eu și Trapattoni am câștigat toate finalele europene în care am jucat, mă simt un pic bătrân. Am făcut-o în 2003, 2015 sau 2016, acum în 2022. Acum plec în vacanță la plajă să mă bucur de toate astea.

Bineînțeles că mă gândesc la mine, dar mă gândesc și la suporterii care astăzi vor petrece. Sper că vor putea sărbători, sunt foarte fericit pentru copiii noștri, pentru toată familia Romei.

În vestiar după meciul de la Torino le-am spus băieților că am făcut ceea ce trebuia să facem, să ne calificăm în Europa League. Astăzi nu a fost muncă, azi a fost istorie de făcut și am scris istorie”, a spus Jose Mourinho pentru Sky Sport.

Pentru Jose Mourinho este al 26-lea trofeu al carierei. Pentru AS Roma e primul trofeu european din istoria clubului. Echipa de pe Olimpico a mai jucat finala Cupei UEFA în 1991, dar a pierdut-o în fața lui Inter.

Roma a mai câștigat Cupa Orașelor Târguri în 1961, dar acela nu e considerat un trofeu european de elită. Giallorossii sunt prima echipă din Italia care câștigă un trofeu european în ultimii 12 ani. În 2010, Inter câștiga Champions League. tot cu Mourinho pe bancă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și