Închide meniul

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG! Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi şi decizia lui Kylian Mbappe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 9:25 / Actualizat: 10 iunie 2022, 11:35

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG! Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi şi decizia lui Kylian Mbappe

Zinedine Zidane a scris istorie pe banca lui Real Madrid

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimediaimages

Zinedine Zidane (49 ani) o va antrena pe PSG. Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la Paris şi prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber de contract din vara lui 2021, Zinedine Zidane poate antrena în Ligue 1. „Zizou” are şanse mari să fie înlocuitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, unde îi va pregăti pe Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe.

Zinedine Zidane o va antrena pe PSG

PSG, care a câştigat titlul în Franţa, vrea să îl aducă pe marele antrenor la Paris pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului – trofeul UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de Daniele Riolo, potrivit AS.com. Nasser Al-Khelaifi este nemulţumit de rezultatele înregistrate de Pochettino şi caută o modalitate prin care să rupă contractul cu acesta.

Titlul cucerit de antrenorul argentinian nu îi îndulcește pe şefii grupării de pe Parc des Princes. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid. Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Recent, presa internaţională a anunţat că şi Jose Mourinho este dorit în galaxia de stele de la PSG. Totuşi, „The Special One” a infirmat zvonurile şi a anunţat că va rămâne în continuare la AS Roma, alături de care a câştigat UEFA Conference League.

Reclamă

„Zizou”, omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Daniele Riolo a anunţat că PSG îi va prelungi contractul lui Kylian Mbappe

Daniele Riolo a dezvăluit că Mbappe va semna prelungirea contractului cu PSG, lucru care s-a şi întâmplat. Riolo este jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

Reclamă 4 / 0/3

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, spunea Daniele Riolo, citat de Marca.

Recomandări
  • Zinedine Zidane o va antrena pe PSG
  • România – Finlanda, 11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și